Beköszöntött az extrém romantika évszaka

2022. 23. 09., 12:12pm
Ha ősz, akkor ideje a stílusoddal kísérletezni!

 

A Reserved tervezői is csatlakoztak az önkifejezésről szóló párbeszédhez: a romantikus vonalat túlzó, már-már szürrealista megközelítésből mutatják be a márka új kapszula kollekciójában.

Ez a fajta romantika nem aranyos és nem csinos, hanem érett, tudatos és extrém.

A fekete, a szürke és a bézs közül kiemelkedik a szezon legtrendibb színe: az érzéki rózsaszín. Ebben a szenvedélyes árnyalatban készült anyagokat használtak a széles gallérú, oversized kabáthoz, felfedezhetjük a kötött és a jacquard anyagú ruhákon, zakókon vagy koktélruhákon is.

Az őszi kollekció egyszerre introvertált és maximalista. A hétköznapi funkcionális öltözködést háttérbe szorítva, a kollekció finoman ölelő darabjai újszerű és merész formákat kaptak: a letisztult, hangsúlyos sziluettek a kifutókról ismert részlet gazdag haute couture motívumokra utalnak. A merev hatású jacquard szövetet puha hálós anyaggal, a textíliák túlméretezett volumenét pedig szűk szabásvonalakkal ellensúlyozzák.

A dekoltázs vonala figyelemfelkeltő: minden esetben másképp határozzák meg.

A kampányt Wunsche & Samsel kapták lencsevégre.

A hamisítatlan skót táj - a dombok, tisztások és jellegzetes épületek - különleges hátteret nyújtanak a merész beállításokhoz: éles kontrasztot alkot az ősz színeivel és időjárással, a különleges textúrákkal, a vibráló rózsaszínnel és a sűrű feketével.

A kampány megalkotói tökéletesen mutatják be a romantika jelenkori vízióját: kifejező és kompromisszumot nem tűrő. Az outfiteket a monokróm összkép uralja, miközben a szövetek változatos kidolgozására összpontosít - egyenetlen jacquard szövet, sűrű csipke, csillogó, áttetsző sifon vagy sűrű gyapjú.

Még az őszi virágok sem a megszokott módon jelennek meg: a jacquard anyagon és a csipkén elhelyezve lenyűgöző háromdimenziós hatást keltenek. A kollekció darabjainak döntő többsége Európában, helyi anyagokból készült. Az egyik leglátványosabb darab, a 100% olasz gyapjúból készült kabát pedig Lengyelországban került gyártásra.

A kollekcióhoz hangsúlyos kiegészítők tartoznak: szűk fazonú fukszia, lila és fekete színű csizmák, fényes, krokodilbőr textúrájú, térd fölé erő csizmák vagy szaténborítású platformcipők.

Az őszi megjelenés kiegészül a különleges alkalmakra készült, jacquard anyagú, barokk hatású, vagy tollal díszített dekoratív táskákkal. A táska szortiment része egy félkör alakú darab is, amelyet pánttal vagy - a két végének egy kapoccsal való összekötése után - kézben tartható estélyi modellként is lehet viselni.

A Reserved őszi kampányának kollekciója már kapható a kiválasztott üzletekben és a webshopon:  https://bit.ly/Uj_Kollekcio_Noknek

Fényképészek: Magda Wunsche & Aga Samsel

Fotóasszisztens: Wojtek Buczek

Videó: Bart Pogoda

Modell: Julia Hafstrom | IMG Models

Smink: Wilson

Haj: Michał Bieliecki

Produkció: Visual Crafters