Beauty karácsonyi ajánló

2018. 26. 11., 3:15pm
Egy igazi, finom illat, amely illik a megajándékozott stílusához, egyéniségéhez, bőréhez – a legjobb ajándék! Az új illatokat pedig ki kell próbálni!

Egy igazi, finom illat, amely illik a megajándékozott stílusához, egyéniségéhez, bőréhez – a legjobb ajándék! Az új illatokat pedig ki kell próbálni!

Erőteljes. Dinamikus. Ragyogó. CK ONE PLATINUM EDITION

Ragyogó és elpusztíthatatlan. A szabadságot és fiatalságot ünnepli. Fénye a jövőbe vezet. Az ikonikus illat vadonatúj változata, amelyet a CK ONE és a CALVIN KLEIN ház hagyományai és modern szellemisége, valamint a CALVIN KLEIN 205W39NYC divatkollekció ihletett.

A ritka és ragyogó nemesfém, a platina, különleges választás, a modernséget és az egyéniséget hangsúlyozza. Az illatanyagok egyesülése természetfeletti kompozíciót eredményez, amely egyszerre hűvös és meleg érzetet keltő frissességet áraszt. Fiatalos lendületet, optimizmust és magabiztosságot sugároz – bátran és örömmel szakít a hagyományokkal és a megszokásokkal. Nincs nemek szerinti megkötés, ezt az illatot bárki viselheti.

Az illat a csábítás igazi fegyvere

Carolina Herrera bemutatja a Good Girl Velvet Fatale-t, egy új, vörös bársonyba rejtett Gyűjtői Kiadást, amely megcsillantja csábító oldalunkat. Az ikonikus tűsarkú, amely egyaránt referencia és világsiker, most vörös bársony borítást kapott, amely kihangsúlyozza a parfüm érzékiségét.

„Ami a magas sarkú cipőket illeti, abból egy nőnek sosincs elég. Kaméleonszerű személyiségünket tükrözik, ezért is van minden nőnek annyi belőle, és szintén ez az oka annak, hogy miért is csak a tökéletes magas sarkúval vagyunk elégedettek. A Velvet Fatale felébreszti a bennünk lakozó femme fatale-t (végzet asszonyát), felbátorít, erővel ruház fel, miközben rendkívül nőiessé tesz. Ez a csábítás igazi fegyvere!” - foglalja össze Carolina Herrera De Baez. Ez az új illat tiszteleg a női hatalom előtt és arra buzdít, hogy legyünk csintalanok.

Az üveg, amely ellenállhatatlan, csakúgy, mint az illat, szintén a kettősségünket ragadja meg. A formula, amelyet a kiváló parfüm-készítő Louise Turner alkotott, ötvözi a jázmin és a tubarózsa tisztaságát a sötét és gourmand tonkabab és kakaó illatjegyeivel. A parfümöt finoman kidolgozott dobozba csomagolták, amely a vörös és fehér színeket elegyíti arany színű sávokkal. ¿Készen állsz, hogy csábíts és inspirálj?

ÉRZÉKI. CSÁBÍTÓ. ELLENÁLLHATATLAN.

A BOSS Parfums a BOSS THE SCENT kampány új fejezetét tárja elénk, ami a mai digitális világban történő csábításról és az illatban rejlő transzcendentális erőről szól.   Az új kampány során felmerül a kérdés: valóban tudunk-e kötődni egy olyan személyhez, akivel még sosem találkoztunk? Lehetséges, hogy valakit közel érezzünk magunkhoz anélkül, hogy éreztük volna valaha is az illatát? Bár virtuális világban élünk, semmi sem vetekedhet a való világban megtapasztalt kémiával. Ideje elszakadni a képernyőtől és az ösztöneinkre hangolódni.

BOSS THE SCENT PRIVATE ACCORD FOR HIM

A titokzatos kakaó esszencia érzéki jellegének fokozása érdekében Bruno Jovanovic parfümőr az illatot finom mokkával itatta át. A pikáns gyömbér és az egzotikus maninka gyümölcs rabul ejti érzékeinket. A sötét borostyán színben tündöklő, értékes elixírt barna fémkupak zárja üvegbe.

BOSS THE SCENT PRIVATE ACCORD FOR HER

A Louise Turner parfümőr nevével fémjelzett illatba csempészett édes mandarin és az érzékeket elkápráztató osmanthus virág tovább fokozzák a kakaó és az érzéki tonka bab ellenállhatatlan vonzerejét és meleg varázsát.  A különleges illatot egy borostyán színátmenetben pompázó üveg rejti magába.

 

SCANDAL BY NIGHT

Scandal a nő, akinek szabadon szárnyal a lelke. Most pedig megérkezett Scandal By Night, és végre mi is ledobhatjuk láncainkat!

Isten hozott Jean Paul Gaultier éjszakai világában, a Pigalle-ban, ahol összegyűlnek a szemérmetlenek, pimaszok és nem éppen feddhetetlen erkölcsűek; ahol a bűnös gondolatokat bűnös tettek követik, és a ragyogó lilás neonfények ellenállhatatlanul csábítanak.

 

Les Belles de Nina - BELLA — 2018

Felejts el mindent, amit eddig tudni véltél a tündérmesékről...

#PRINCESSLIFE

Minden mai fiatal nő lelkében ott él egy modern hercegnő. Ezért választott a Les Belles de Nina hívószóként egy hashtag-et, amely többet mond ezer szónál: #princesslife. Elkészülni, vigyázz… Ragyogás!

Nina és Luna után egy mindenkit magával ragadó személyiséggel felruházott új hercegnő érkezése pezsdíti fel a Les Belles de Nina illatok történetét. De ki is ő? A neve Bella.

A Les Belles de Nina trió tagjai szorosan kötődnek egymáshoz, karakterüket tökéletesen megtestesíti a három modell: Nina - Estella Boersma, Luna - Sonia Ben Ammar, Bella - Palvin Barbara. Három „it-girl”, akik erősen benne vannak a köztudatban és milliónyi követővel büszkélkedhetnek. 

Minél több a hercegnő, annál vidámabb a hangulat. Itt és most. Vibráló virágos, érzékien kényeztető illat, határozott karakterrel.

Pure XS For Her, Paco Rabanne új női illata

Kapcsolódik a jelenhez, mégis ki akar törni belőle. Megszegi a szabályokat: kötelező elem Paco Rabanne esetében. A Pure XS for Her rabul ejti, felvillanyozza érzékeinket és szélesebb játékteret ad nekik. Mindezt úgy, hogy egy pillantásra sem méltat.

Paco Rabanne új illatának története a színtiszta fantáziáról szól. Akárcsak elődje, így a méltó gazdag utód, a Pure XS for Her is erotikus és még nem sikerült megszelídíteni... viszont önkontrollja kőkemény. Kétélű: távoli, mégis mágnesként vonz. Közvetlen és megnyerő.

Az illat Őrülten provokatív és megszelídíthetetlen. Először egy virágos ölelés. Engedje, hogy testét felhevítse a ylang-ylang. Mennyei ragyogás egy csipetnyi jázminnal. Következő: kirobbanó érzékiség. ylang-ylang, vanília, popcorn jegy, szantálfa, ambrette mag.

Az üveg Merész vonalvezetés, magabiztosságot sugall és ellenállhatatlanul vonzza a tekintetet. Csiszolt pikkelyek, hullámzó tükröződés. Az üveg sem mentes a végletektől. Színtiszta, provokatív szépség. A vágy megtestesülése.

Jó KARMA – boldog élet

Permetezz magadra egy kis boldogságot! A távolkeleti filozófiák, a jóga és a meditáció időt és teret adnak arra, hogy erőt és energiát teremtsünk. Az Eau de Karma Happiness ezt az életszemléletet valós élménnyé teszi. A Thomas Sabo 2017-es illata töretlen népszerűségét könnyed, vidám illatának köszönheti.

A fejjegy a bergamot, a grapefruit, a mandarin és a zöld tea révén citrusos, friss hatást kel. A szívjegy a rózsa, a szikrázó neroli és az édes barack illat ötvözi, míg a bázisában a pézsma, az ámbra és a cédrus elegáns keverékét érezzük. 
A minimalista, tejfehér üveg arany betűkkel és dekorációval ünnepivé teszi a csomagolást.
Tökéletes karácsonyi ajándék, hiszen az ígéret szerint egyensúlyt, fejlődést, jólétet és erőt nyújt viselőjének - mi másra lenne szükségünk 2019-ben?