Beach & Swimwear collection 2018. NANA’S

2018. 04. 08., 4:10pm
Nati, a NANA’S márka és üzlet megálmodója a nyár közepén új kollekcióval lepte meg vásárlóit, követőit.

Nati, a NANA’S márka és üzlet megálmodója a nyár közepén új kollekcióval lepte meg vásárlóit, követőit. Nem más jelent meg a tervezőasztalon és az üzletben, mint a 2018-as Beach és Swimwear collection. A lfebti enge overall például kiváló nyári viselet a legmelegebb napokban is.

Drencseva Natali – Nati folyton pörög, igazi városi lány, saját elképzeléseit érvényesíti a ruhák tervezésében. Az új kollekcióban csini fürdőruhák, szoknyák, ruhák kaptak helyet. Az anyagok egyediek, az évszaknak megfelelően könnyűek. A fürdőruhák szabása kifejezetten Natira jellemzőek, különlegesek.

A body nem csak fürdéshez hordható, de ugyan úgy szoknyával, sorttal, nadrággal.

Az egyrészes fürdőruha is lehet érdekes és szexis, izgalmas szabásánál fogva. Az további jó tulajdonsága, hogy több színből válogathatunk.

A top egy szoknyával ugyancsak trendi, a forró napokon bejön.

Ugyanez a top a jó szabású bottommal – szintén nagy kedvenc lehet! Kiegészítőnek ajánlott akár egy könnyű kimonó.

És ugyanez khaki színben, ennek a kiegészítője pedig egy hozzáillő sarong, amit derékra vagy nyakban megkötve hordhatunk, esetleg a vállra is teríthetjük.

Az egyik legjobb modell a fürdőruha kollekcióból, amit csodás kék anyag még különlegesebbé tesz.

Nos, akkor most nézzük, mit viseljünk napközben, ha épp nem a hullámok közt, vagy a napsütést élvezve töltjük az időt!

Az overall az idei nyár igazi nagy kedvence, újra fölfedezettje! A nagyon lenge, nőies modell bármely napszakban megfelel, bármely eseményre, este érdeme csillogó kiegészítőkkel feldobni!

A hátul derékig nyitott ruha a nagy melegben tökéletes választás. Tornacipővel, de elegánsabb lábbelivel szintén minden alakalomra megfelel. Fekete is készült ebből a modellből, kinek – kinek kedve szerint.

És, ha már fekete, akkor nézzük a francia nők által kikiáltott, szintén minden alkalomra megfelelő kis feketét, Nati elképzelésben! Szuper! Nemde?

Nem fejeződhet be a beachwear összefoglaló egy igazi, új modell nélkül! Az élénk pink a nyár vidámságával, a ruha szabása a kánikulával remek összhangban van!

A ruhákat Nati mutatta be, mivel tökéletes modell alkata van, ami, tulajdonképpen. megkönnyíti a munkáját tervezéskor.

Fotó: Vincze Gábor

http://nanasfashion.com/

NANA’S ÜZLET: 1061 Budapest, Székely Mihály utca 8