Barangolás, városi séták – minden elfér benne

2022. 27. 06., 1:24pm
Változatos nyári kalandokra csábít a színpompás Kånken termékcsalád

 

Több mint negyvenéves története során a Kånken hátizsák neve összeforrt a stílusos, praktikus városi divattal.

A 2022-es nyári szezonban új, trendi színekkel és minden eddiginél bővebb kínálattal jelentkezik a Fjällräven ikonikus hátizsákmárkája, amely a legforróbb nyári napokon és a családi kirándulásokon is garantálja az élményekben gazdag barangolást.

Az 1978-ban debütáló első Kånken hátizsákok eredendően a svéd diákok gerincproblémáira kínáltak kényelmes és tartós megoldást.

Azóta eltelt közel öt évtized, a márka pedig a Fjällräven ikonikus és népszerű termékévé nőtte ki magát, amelyért életkortól és érdeklődéstől függetlenül vásárlók milliói rajonganak.

A Kånkenek tervezésében a kezdetektől nagy hangsúlyt kapott a tartósság, a funkcionalitás és a kényelem. Ám a különböző variációknak és színpalettáknak köszönhetően a városi kalandorok folyamatosan megújuló kollekciókból választhatják ki a számukra megfelelő felszerelést.

A 2022-es nyári szezonban a márka divatos árnyalatokkal és egyedi kialakítású darabokkal teszi színesebbé a nyári programokat, legyen szó egy hétvégi kirándulásról vagy a nyaralás alatt megtett városi sétákról.

Az irodából a természetbe

A legtöbb felnőtt számára a kéthónapos nyári szünet már csak egy szép emlék, a kényelmes hátizsák viszont nem csupán az iskolás gyerekek kiváltsága.

A hagyományos Kånken hátizsákok több méretben is elérhetőek, így mindenki elfoglaltságainak megfelelően választhatja ki a számára tökéletes darabot.

A Kånken kistestvéreként ismert Mini verzió kiválóan alkalmas a hétköznap esti városi sétákhoz. Legújabb bézs, világoskék és khaki zöld színeivel pedig bármelyik nyári szetthez remekül illeszkedik.

A Kånken bélelt laptop tartó zsebbel ellátott változatában pedig az irodai munka legfontosabb kelléke is helyet kaphat. Így a napi kötelezettségek után akár azonnal indulhat a természetjárás a városhoz közeli helyeken.

Víz nélkül egy tapodtat se!

A forró nyári napokon rendkívül fontos a megfelelő folyadékfogyasztás, különösen, ha aktív testmozgásról vagy természetjárásról van szó. A Kånken Mini Coolert a Fjällräven kifejezetten azért fejlesztette ki, hogy a legnagyobb kánikulában is hidegen tartsa az italos palackok tartalmát.

A habszivacs párnával ellátott kiegészítő legfrissebb darabja a nyári hangulatot megidéző sárga színben pompázik, amely tökéletesen illeszkedik a hagyományos Kånken hátizsákba és a Mini verzióba is.

Ha több helyre van szükség, akkor a Kånken Bottle Pocket kulacstartó zseb garantálja, hogy egy vizes palack mindenképpen helyet kapjon a hátizsákban. A fém vázzal rögzülő, összehúzható gumis zárral ellátott kiegészítő számtalan vidám színben elérhető, amely a színpompás Kånkenekkel kombinálva igazán egyedivé varázsolja a megjelenést. Az oldalzseb jelentős helyet szabadít fel, így egyetlen felszerelést sem kell nélkülözni a természetjárás vagy a városi kirándulások során.

Hanyag elegancia

A Kånken Sling a klasszikus hátizsák vállpántos verziója, amely tartósságában és funkcionalitásában követi a hátizsák kialakítását. Ám dizájnjának köszönhetően elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A kisebb méretű Sling tökéletes választás a romantikus esti vacsorákhoz, tengerparti sétákhoz vagy akár a szabadtéri kulturális programokhoz. A széleskörű színpaletta, amely idén bézs és világoskék árnyalatokkal bővült, garantálja, hogy mindenki a stílusához legjobban illő darabbal tegye teljessé ruhatárát.

A túrázáshoz szükséges apró kellékek rendezése, stílusosan

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a fontos apróságok szétszóródnak a táskában, és pont az nincs meg, amire éppen szükség lenne.

A Kånken Gear Bag multifunkciós rendszerezője megoldja ezt a problémát, és két rekeszében biztosít helyet a kábeleknek, az elsősegélykészletnek, és minden lényeges holminak. A kistáska különösen hasznos túrák alkalmával, hiszen ilyenkor jó, ha egy helyen van a sebtapasz, a bicska és a zseblámpa is. A rendszerező számos különböző színben kapható, így nem csak hasznos, de stílusos kiegészítője is a szabadtéri kalandoknak.