Balsai Móni színésznő kilépett a filmvászonról

2023. 23. 07., 1:32pm
Budapestiek születésnapi kívánságait teljesíti a Főváros

 

by Szendi Horváth Éva

Az örökbefogadók

Az idén 150. születésnapját ünneplő Budapest minden hónapban megajándékozza egy lakóját. Így a tizenkét hónap alatt tizenkét születésnapi kívánság teljesülhet. Júliusban a Fővárosi Állat- és Növénykertben ünnepelt Kriszta és lánya, Panka. Az izgalmas helyszín mellett nekik Balsai Móni váratlan megjelenése okozott különleges és maradandó élményt.

Ismét egy újabb hónap, ismét egy fergeteges álomszülinap, ezúttal a Fővárosi Állatkertben. Kriszta és Panka egy budapesti anya-lánya páros, akik mindketten júliusban ünneplik születésnapjukat. A kívánságuk az volt, hogy egy izgalmas, ám szokatlan budapesti helyszínen nézhessék meg kedvenc filmjüket, az Ujj Mészáros Károly rendezte Liza, a rókatündért.

Balsai Móni - Liza, a rókatündér

Az állatkertben tartott születésnap meglepetésvendége Balsai Móni színésznő volt. A nagysikerű, több Magyar Filmdíjjal is jutalmazott film főszereplője - akárcsak a film tortás jelenetében - ezen az estén is fehér ruhát viselt. A szülinaposok meg is lepődtek, mert nem számítottak a művésznő „színrelépésére”. Móni ugyanis szó szerint a filmvászonról lépett ki, így köszöntötte tortával Krisztát és Pankát.

-Nagyon izgultam, hogy én voltam a meglepetés. Boldog vagyok, hogy örömet szerezhettem, és jó volt látni ezt a csodás anya-lánya kapcsolatot! Sok boldogságot, egészséget, szeretetet kívánok nekik, – mondta a színésznő a meglepetés után, akit igazán meghatott az ünnepség és a kezdeményezés.

Az egésznapos program házigazdája Hajdú Steve színész-műsorvezető volt.

Hajdú Steve-vel a buszon

Azon a városnéző buszon gitárszólójával teremtett jó hangulatot, amivel a családtagok és a barátok, valamint a két ünnepelt a helyszínre érkezett.

Az állatkerti sétán a vendégeket Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője vezette körbe, aki sok érdekességet mesélt a kertben található különböző állatokról. Az ünnepeltek két zsiráfot - stílusosan anyát és lányát - fogadhattak örökbe, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért jóvoltából.

A japánkerti ünnepség

Végül a gyönyörű japán kertben hangulatos vacsora várta az egész csapatot.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=g7ozPBiXS1s

Boldog szülinapot, Kriszta és Panka!

A kertmozis filmvetítés a Budapest Film jóvoltából valósult meg.

A Budapest 150 emlékév összes programja megtalálható a 150.budapest.hu oldalon.