Balhé, akciók, filmvígjáték

2020. 16. 07., 5:01pm
A Pesti balhé, a nyár első nagy mozifilmje, új előzetest és előrehozott premierdátumot kapott.

A Pesti balhé, a nyár első nagy mozifilmje, új előzetest és előrehozott premierdátumot kapott.

A hazai nézők már ebben a hónapban sem maradnak premier nélkül. Ráadásul a nyár első nagy moziélményét egy vérbeli magyar vígjáték, a Pesti balhé biztosítja.

A Lóth Balázs rendezésében, Mészáros Béla, Petrik Andrea, Szabó Simon, Inotay Ákos és Elek Ferenc főszereplésével forgatott komédiát, már július 30-tól vetítik a mozik, országszerte.

A visszaszámlálás elindult, viszont már most betekintést nyerhetünk a film hangulatába, humorába és összetéveszthetetlenül egyedi, látványos, akciódús képi világába. A Pesti balhé sokat sejtető második előzetese, immár az interneten és a mozikban is megtekinthető.

A nagy érdeklődésre, és a módosult mozi premierekre való tekintettel, a nyár abszolút siker várományos magyar vígjátékát, a Pesti balhét az eredetileg tervezett augusztusi időpont helyett már július 30-án bemutatják. Ezzel továbbra is Lóth Balázs rendezése lesz az első hazai produkció az újranyitó mozikban. Bízva abban, hogy a Másnaposok szellemében forgatott, hazai ízekkel és remek magyar színészekkel teli komédia, kitűnő alkalmat teremt majd mindenkinek az önfeledt szórakozásra, és a hűs mozizásra a nyári kánikulában.

Hededűs D. Géza

Egy őrült képrablás, egy még őrültebb barátság és egy nagy szerelem története körül kavargó, vicces és váratlan fordulatokat egyaránt ígérő filmben a humor mellett akcióból sem lesz hiány.  Ezekből Mészáros Bélának és Szabó Simonnak jutottak a legnehezebb feladatok a felvételek során. Előbbinek többek közt a búvárkodásban kellett tapasztalatokat szerezve elmerülnie, míg az utóbbinak kijutott a pofonokból, és a magasból lezuhanásból is. Szabó Simon ugyanis sokszor nem kért kaszkadőrt, hanem bevállalta a veszélyes jeleneteket. A profi előkészítésnek köszönhetően, természetesen, sérülés nélkül oldotta meg - a vásznon egyébként fájdalmasnak látszó - izgalmas akciókat. 

A végleges előzetes mostantól a mozikban és az interneten is látható. A film pedig július 30-tól, a mozik műsorán, az InterCom forgalmazásában.

Az új előzetes megtekinthető az alábbi linken keresztül: https://youtu.be/5h6oOGHNHbM

Photocredit: Glodi Balázs