Az ünnepi kollekció varázsa

2021. 23. 11., 7:25pm
Végre elérkezett az ünnepi szezon, s ezzel együtt eljött az ideje, hogy felejthetetlen stílusunkról tegyünk tanúbizonyságot.

 

A Reserved ünnepi party kollekcióját, boldogan fogadja majd, aki mozgalmas és programokkal teli szezonra készül

– hisz a tervezők, egy sor olyan darabot álmodtak meg, melyek minden alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak majd ez évnek ebben a különleges időszakában.

Flitterek, flitterek… ahogy azt el is várjuk, feltűnő megjelenést biztosítanak mindig, különösen az ünnepekre.

A díszes party kellék, mint például az élénk pink színű tunikaszabású mini ruha,

a pánt nélküli sötét bordó flitteres hosszú ruha vagy a ragyogó, fehér flitteres szoknya maradandó belépőt kölcsönöz viselőjének.

A ruhák szabása ebben a szezonban nagyon erőteljesek, annak ellenére, hogy a sziluettek hangsúlyosak és a stílus klasszikus, játékos elemekkel is találkozunk a kollekcióban. 

A világos piros blézer műtoll berakással izgalmas megoldásnak ígérkezik, ha a nappali programok esti mulatságba csapnak át.

S ha egy glamúros megoldásban gondolkodunk, az ikonikus, tetőtől talpig flitteres szmokingunk beragyog majd minden bulit.

De nem csak a bátraké a terep…a sikkes darabok sem maradhatnak el idén.

Elegáns megjelenést ad a félvállas, mű szőrmével szegett fekete - sötétkék panelezésű ruha.

Áttetsző ujjakkal – stílusos csavar, ha a tökéletes ’kis feketét’ keressük. Hozzá a csillogó, hosszú fülbevaló még stílusosabbá teszi az outfite-et.

A monokróm világot ellensúlyozandó a tervezők bevették a már szinte floureszkáló rózsaszínt.

Ha a selymes, slip on ruhát és a műszőrme dzsekit választod biztos, hogy mindenki emlékezni fog rád az ünnepi szezon után is.

A Reserved Party kollekciója idén minden meghívásnak eleget tesz, így neked is könnyű dolgot lesz, hisz minden alaklomra találsz egy tökéletes darabot.