Az új friss limitált kiadás

2022. 22. 05., 10:01pm
Az új kompozícióban kontrasztban áll az óceán frissítő hűvössége a Nap melegével

 

Üdítő frissességet hoz az ikonikus BOSS Bottled vonalba a parfümcsalád új, csábító BOSS Bottled Marine Eau de Toilette-je.

Az új kompozícióban kontrasztban áll az óceán frissítő hűvössége a Nap melegével, mindezek pedig tökéletesen megörökítik egy vízparton töltött meleg nyári nap érzését.

A HUGO BOSS idén egy limitált kiadással kedveskedik a márka kedvelőinek.

Egy frissítő nyári illat

A jeges alma robbanásával indít, amelyet energizáló fodormenta élénkít. Mindezekkel tökéletes kontrasztban állnak a fűszeres szívjegyek, vagyis az muskotályzsálya és a fahéj. Az alapban kasmírfát, pacsulit és szantálfát találunk, amely jegyek teljessé teszik az illatot, egyben előhívják egy napsütötte, fák árnyékában eltöltött délután hangulatát.

A tehetséges Sophie Labbé és Honorine Blanc parfümőrök álmodták meg.

Ez a limitált kiadású Eau de Toilette maga a tökéletes nyári illat. Az azonnal felismerhető BOSS Bottled az ikonikus üvegben mutatkozik be, amely - ebben az esetben - jeges kék árnyalatot kapott, illetve a kupak is csiszolt, férfias kékben tündököl.

A külső csomagolása fényes fehér és matt kék, amelyek hozzájárulnak az elegáns összképhez.

A tehetség hullámokat ver

A BOSS Bottled illatvonal állandó arca a hollywoodi színész,Chris Hemswhort. Frissebben, nyugodtabb külsővel jelenik meg a BOSS Bottled Marine új kampányában. Mint vállalkozó, családapa, lelkes szörfös és szenvedélyes védelmezője a környezetnek, Chris Hemsworth definiálja a sikert a széles vásznon is.

Nemzetközileg elismert, mégis alázatos. Megtestesíti napjaink inspiráló és sokoldalú BOSS személyiségét. Képviseli a Boss Bottled férfi illatok legfontosabb erejét: sikeres, magabiztos, elismert, mégis alázatos.

Elérhető: 2022. tavaszától

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Hugo BossBossBottled Marine EDT 50ml

Hugo BossBossBottled Marine EDT 100ml

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.