Az új, botrányos férfiillat: Scandal pour Homme

2021. 21. 10., 8:30pm
JEAN PAUL GAULTIER gyakran hökkent meg minket. Új Scandal Edt Pour Homme illata garantáltan botrányt kavar!

 

Izmos eleganciájával, bokszkesztyűjével és energizáló, addiktív illatával ő a ring koronázott királya.

Férfiasságával és érzékien fás, keleties illatával könnyedén elcsábítja a minden rajongó szívét. Kezdődjön a műsor!

https://www.youtube.com/watch?v=0Taz17xv3Vo

Az illat üvege akárcsak egy valódi trófea, mivel ez a bajnok győzelmeivel kelti a botrányt. Diadalmait pedig az üveg tetején díszelgő, fényes aranyban pompázó korona szimbolizálja. Az átlátszó üveg, akárcsak egy széles vállú sportoló, mely arany bilétán hirdeti a szexi ökölvívó nevét.

Fejjegy: zsálya, mandarin

Szívjegy: karamell, tonkabab

Alapjegy: vetiver.

Az illat a fás-keleties jegyek függőséget okozó kontrasztján alapszik. A karamell újradefiniálása egy elegáns, mégis rendkívül férfias illatban. A tonkabab harmonikus összhanggal, mégis extravagáns Jean Paul Gaultier stílusban keveredik a zsályával és a vetiverrel, mely azonnal elcsábítja az érzékeket. Az addiktív és érzéki kékes szürke illat minden győzelmet garantáltan learat.

Az 50 és 100ml-es kiszerelés mellett most tusfürdő és deo spray is megtalálható a termékskálában, valamint hamarosan elérhető lesz a 200ml-es utántölthető változat is!

Mintha csak családtagjai vennék körbe, a boxoló megérkezik: hódító és imádott! Körülötte a legőrültebb, legszabadabb tömeg, amit csak el tudsz képzelni:

Itt mindenki az lehet, aki lenni akar! Itt a szépség a néző szemeiben rejtőzik! Itt élet van, vagy valami még sokkal jobb!

A kampány nagykövete, a boxolónk, Parker Van Noord modell.

Mellette megjelenik a SCANDAL női illat új arca, a lehengerlő, hosszúcombú, energikus Imaan Hammam személyében.

Az üveg

Az üveg, mint egy önarckép, mindent elmond boxolónkról. Fényűző, kifejezetten nehéz a kézben, impozáns, tiszta. Pont, mint a box ring. Egy helyszín, ahol bármi megtörténhet… és a meccsek csak követik majd egymást, mert az üveg természetesen… utántölthető!

A teteje a bajnokunk koronája, és ez a király bizony nem hétköznapi: Freddie Mercury pimasz modora jellemzi. Nincs, aki ellen tudna állni reggelenként ennek az üveg parfümnek. Olyan, mint egy igazi talizmán. A ring ezen királya bizony meg van áldva szerencsével!

A doboz

Egy boxolóhoz illő doboz. Piros bársony, de akár bíbornak, bordónak, rubinnak, vagy gránátalma vörösnek is hívhatjuk. A piros a vágy, a buja szenvedély szimbóluma. Csak simíts végig a dobozon, és máris megbolondít. Ha megragadod azonnal hat az érzékekre. Korona nyomat díszíti, mint a győzelem, a királyi hatalom pecsétje.

Ez a doboz történetet mesél.

Az új illatot ajánljuk a vad, szenvedélyes, kihívásokat kereső uraknak.

#BeScandal

@jpgaultierofficial