Az őszi divat különféle inspirációk keveréke

2021. 21. 10., 1:24am
A lágy, természetes fény hangsúlyozza a kifejező színeket, valamint a stílusok és textúrák sokaságát, amelyek minden bizonnyal vezető szerepet játszanak majd a következő szezonban.

 

A lágy, természetes fény hangsúlyozza a kifejező színeket, valamint a stílusok és textúrák sokaságát, amelyek minden bizonnyal vezető szerepet játszanak majd a következő szezonban.

A Frankiewicz & Rożniata fotózta őszi Reserved kampány a szezon legfontosabb trendjeit mutatja be, Ewelina Gralak stylist értelmezésében.

A kollekció a különféle inspirációk keveréke.

A testhez simuló steppelt kabátokat hangsúlyos színekben, az Op art pszichedelikus sakktábla mintás vagy a domináns kocka mintás dzsekiket, szatén fehérnemű felsőkkel és ruhákkal párosítva mind egy témát emelnek ki: az ellentétek vonzzák egymást.

Ezért lett a feltűnő a finommal a durva a lággyal, a fényes pedig a mattal kombinálva.

A rétegezés ötlete is innen ered - egy pulóver a kivágott ruha alatt vagy egy szoknya a nadrág felett, lehetőleg azonos mintával, hogy tovább fokozza a hatást.

Az összhatást az apró részletek és kiegészítők teszik tökéletessé: a vastag talpú fekete-fehér vagy a mandula formájú csizma, a 90-es éveket idéző táskák: kicsi, lekerekített, rövid fogantyúval vagy lánccal és a nagy kockás táskák, melyeket a kifutók aktuális kedvencei, a shopper táskák inspiráltak.

A tervezők készültek divatos, hullámos kötött díszekkel - kerek és szív alakú nyakkivágásokkal és kontrasztos gallérokkal is.

A rózsaszín, piros, kék és zöld élénk árnyalatai tökéletesen kiemelik a jellemzően őszi, tompa színeket.

A kampány főszereplői Aliet Sarah és Mariam de Vinzelle modellek. Előbbi modellt a „Love” magazin az új generáció egyik legfontosabb arcának nevezte.

Aliet tizennyolc éves korában kezdte pályafutását, és már három évvel ezelőtt megjelent a legfontosabb bemutatókon Párizsban és Milánóban.

Mariam 2017-ben debütált, azóta rendszeresen dolgozik a kifutón és pózol fotózásokon, beleértve a divatmagazinok címlapjait is divat világszerte.

A 2021-es őszi kampány fotóanyaga Krzysztof Frankiewicz és Aleksandra Rożniata munkásságára jellemző esztétika kvintesszenciája.

A fotósok Londonban és Párizsban dolgoznak, és a legnagyobb divatházaknak és újságoknak készítenek különböző projekteket.

Az őszi kampány darabjai 2021. szeptember 14-től lesznek elérhetőek a Reserved márkaüzleteiben és az online a reserved.com webhelyen.

Női kollekció: https://bit.ly/NőiLookbookŐsz

 

Fotósok: Frankiewicz & Rożniata

DOP: Bart Pogoda

Stylist: Ewelina Gralak

Smink: Wilson.

Frizura: Michał Bielecki

Díszlettervezés: Ania Witko

Modellek: Aliet Sarah @Elite; Mariam de Vinzelle @Viva Models

Gyártó: Warsaw Creatives