Az őszi Budapest Fashion Week akár a természet: színes, izgalmas volt

2023. 20. 12., 10:41pm
Három napon át csodálhatta a közönség ezt az izgalmas színességet

 

És íme, a főszervező visszatekintése:

Tisztelt Szerkesztő!

Kedves Kolléga!

 Elérkezett az év vége, a számvetések, visszatekintések időszaka. Engedjétek meg, hogy ezalkalomból legutolsó, immár 27. alkalommal életre hívott rendezvényünkre reflektáljak néhány mondattal és nyújtsak át nektek pár fotót.

Először is szeretném ezúttal is megköszönni a sajtó jelenlévő résztvevőinek, illetve együttműködő partnereinknek a támogatást! Örülünk, hogy ezúttal is velünk tartottak az eseményen és részesei lehettél hazánk legrégebbi és legszínesebb divatünnepének!

A 27. Budapest Fashion Week a könnyedségről, a csillogásról, az izgalmas sokszínűségről szólt. Játékos egyedi kollekciók, a recycling jegyében született kreációk, magas minőségű haute couture darabok, de a maszkulin öltözékek és a már-már határokat feszegető punk öltözékek is jelen voltak a kifutón.

Ha röviden kellene összefoglalni, hogy milyen volt az idei őszi Budapest Fashion Week azt mondhatjuk - akár ebben az időszakban a természet: színes, izgalmas, egyszóval kihagyhatatlan a „gardrób kaméleonok” számára.

Az idén 14 tervező legújabb kollekcióját állítottuk kifutóra.

Vendégünk volt az Ukrán származású Sidletskyi – aki merész társításaival máris a jövő nagy reménysége.

 

Itt volt Szerbiából Suzana Peric, aki októberben Chicagóban, november végén pedig Athénban mutatta be kollekcióját.

Újra eljött hozzánk visszatérő designerünk Olaszországból ELI. B. 

Öröm és egyúttal megtisztelő volt számunkra, hogy illusztris vendégeink között körünkben köszönthettük partner rendezvényünk, a Szerbia Fashion Week elnökét, Svetlana Horvatot, aki elismerően szólt rendezvényünkről.

Az év végéhez közeledve szeretnénk mindenkinek meghitt készülődést kívánni a közelgő ünnepekhez, az üzleti életben pedig kívánom, hogy hasonlóan kooperatív, támogató kapcsolatok szülessenek, segítsük egymást, segítsük mindannyiunk céljait a megvalósulásban!

Üdvözlettel:

Mayer Balázs

tulajdonos - főszervező

Budapest Fashion Week