Az ősz inspirálóárnyalatai

2022. 08. 11., 10:28pm
Szépségfüggőknek kötelező

 

Őszi vörös és arany levelek ... egyesíti az élénk őszi leveleket, az érett gyümölcsöket és a nyár végi aranyló napot egyedülálló gyűjteményében a CATRICE Fall in Colours Limitált kiadás.

A kollekció tartalmazza a színes, kifejező megjelenéshez szükséges összes lényeges elemet: szemhéjpúderpaletta és szemhéjpúder ecset, bronzosító & highlighter paletta és kontúr ecset, valamint arcecset. Nem csak a színséma elegáns nude, meleg rozé árnyalatai és kifinomult arany tónusai, hanem a bársonyos csomagolás és a finom leveles dizájn is az őszi szezonról szól. 2022 őszén a szépségfüggők nem akarnak majd lemaradni erről! Ekkor lesz ugyanis elérhető a CATRICE limitált kiadású Fall in Colours kollekciója online.

 Fall in Colours BAKED BRONZER & HIGHLIGHTER PALETTA

Hagyd, hogy ragyogj: hosszabbítsd meg a nyári barnaságot őszig a bronzosító & highlighter palettával, és fokozd meleg, őszi tónusokkal arcszíned.

A négy különböző árnyalat préselt, selymesen puha púder textúrája gyengéd, könnyen felvihető és keverhető. Az árnyalatok használhatóak külön-külön vagy kombinálva az arc kontúrjainak kiemelésére.

Ez különösen jól működik a CATRICE Fall in Colours kontúrecsettel. A természetesen napsütötte megjelenés érdekében vigyél fel bronzosítót az egész arcodra – lehetőleg az Limitált kiadás arcecsetével.

Fall in Colours ARCECSET

Mely beauty kellékek elengedhetetlenek minden sminkkészletben? Ecsetek! Szükséged van a megfelelő ecsetekre, hogy létrehozhasd a legkülönbözőbb megjelenéseket, mint a profik. Ezért a terméknek három kiváló minőségű ecsetje is van. Az arcecset ideális folyékony és porszerű textúrák felvitelére és keverésére a teljes arcon – köszönhetően az ultralágy szintetikus sörtéknek, amelyek optimálisan szívják fel az alapozót, a púdert és társait. Valamint a speciális ecsetformának, amely egyenletesen oszlatja el a textúrát. Abszolút elengedhetetlen a természetes és sima megjelenésű arcbőrhöz.

Fall in Colours KONTÚR ECSET

Ez a kiváló minőségű kontúr ecset tökéletes párja a Fall in Colours arcecsetnek. A highlighter és a bronzosító precízen felvihető az ultralágy szintetikus sörtéknek köszönhetően. A speciális ferde ecsetforma pedig lehetővé teszi a célzott kontúrok beállítását. Most könnyedén kiemelheted arcod kontúrjait, és könnyedén létrehozhatsz friss, természetes megjelenést.

Szemhéjpúder, arc és kontúr ecset

Fall in Colours SZEMHÉJPALETTA

Csak légy önmagad! A Szemhéjpúder paletta a Limitált kiadás fénypontja. Az arany ősz, a maga divatos színeivel, utat talált a 18 erősen pigmentált árnyalatba – a meleg arany és a barna tónusok gazdag bogyós és tök színű árnyalatokkal találkoznak. A színek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, egyszerűen öröm viselni, kiegészítik egymást egy egyedi interakcióban.

A különböző felületek – matt, fémes és csillogó – bőséges változatosságot biztosítanak, egyúttal jellegzetes megjelenést garantálnak. A design abszolút lenyűgöző, színei az érett szőlőre és a késő nyári nap aranyfényére emlékeztetnek. Praktikus: az integrált tükör. Lehetővé teszi, hogy merész, elegáns, klasszikus vagy természetes megjelenést hozz létre egyéni, rendkívüli hatással.

Fall in Colours SZEMHÉJPÚDER ECSET

A megfelelő szemhéjpúder árnyalatok nélkülözhetetlenek a gyönyörű szemsmink megjelenéshez – és ezek tökéletesen felvihetőek a kiváló minőségű szemhéjpúderecsettel. Az ultrapuha sörték szorosan állnak egymáshoz, így tökéletesen felszívják a textúrát. Az árnyalatok ezután könnyen és óvatosan keverhetők az ecsettel. A rövid, lekerekített ecsetfej alkalmazkodik a szemhéj alakjához. És még jobb: a kúpos fogantyúnak köszönhetően az ecset kényelmesen és biztonságosan áll a kezedben – a célzott és pontos felvitel érdekében.