Az óra nem csupán kiegészítő

2018. 08. 01., 10:10am
Azoknak szól az új márka, akik rajonganak a legfrissebb trendekért, és az órájuk nem csupán egy kiegészítő, hanem hangsúlyos szerepet kap mindennapi öltözködésükben.

Azoknak szól az új márka, akik rajonganak a legfrissebb trendekért, és az órájuk nem csupán egy kiegészítő, hanem hangsúlyos szerepet kap mindennapi öltözködésükben.

Legelső órakollekcióján belül a márka számos vonalat alakított ki, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a különböző egyéni stílusokhoz. A #WatchMyStyle hashtag a kollekció jelszava, hiszen az órák lehetővé teszik mindenki számára, hogy azokon keresztül fejezhessék ki stílusukat. Tehát idén télen bemutatkozott a Kazar órakollekciója! #WatchMyStyle

Nőknek

#WatchMyGlam

A Glam vonal azoknak a hölgyeknek lett tervezve, akik szeretik elegáns kiegészítőkkel kihangsúlyozni szofisztikált stílusukat. Tökéletes darabja lehet minden esti programnak! Egy elegáns ruhával vagy egy extravagáns szettel jól érvényesül az órák határozott stílusa.

#WatchMyHygge

A minimalista és elegáns Hygge modellek a letisztult Skandináv stílust idézik. Az időtlen design stílusos színekkel, rozsdamentes acél fémcsatos pánttal párosul. A ruhatárhoz illesztve elsősorban oversize pulóverekkel, természetes színű és anyagú darabokkal érvényesül legjobban az órák stílusa.

#WatchMyManifest

A stílusos Manifest fantázianevet viselő órák a statement, férfias darabokra emlékeztetnek, finom nőies stílusjegyekkel fűszerezve. A fényűző metál színek különböző árnyalatai tökéletes kiegészítőjévé teszik ezeket az órákat vagányabb bőr outfiteknek, vagy éppen ellenkezőleg, a kontrasztos hatás kedvéért, kifinomult csipke ruháknak. A nagyméretű, feltűnő számlap erős személyiségre utal, míg az arany részletek az exkluzivitást hangsúlyozzák. A Manifest modellek dátumkijelzővel felszereltek, a beépített stopperóra pedig még ultrapraktikus eszközzé is teszi az órákat.

#WatchMyEssence

Az örökérvényű és klasszikus stílust képviseli az Essence vonal, mely a hétköznapi viselet fókuszában áll. Az órák bőr szíjjal készültek és több színben is elérhetőek: rózsaszín, szürke, fekete és arany darabok közül választhatjuk ki a hozzánk leginkább leginkább passzolót.

#WatchMyMood

A klasszikusok örökké divatban maradnak. A Mood kollekció fekete számlappal és bőrszíjjal azoknak a hölgyeknek szól, akik a visszafogottabb, nőies stílust képviselik.

#WatchMyRomance

Gyengédség és romantika jellemzi az ultranőies Romance vonal karóráit. A kevésbé feltűnő számlap és a három színben kapható bőrszíj a finom kiegészítők szerelmeseinek kedvencévé fog válni.

Férfiaknak

#WatchMyMatch

A Kazar órakollekciójának megtervezésekor természetesen nem csak a hölgyekre gondoltak. Egy jól kiválasztott, divatos óra az outfitek alapját képezi. A Match vonal stílusos minimalizmusa szuper férfias darabokon jelenik meg. Az órák továbbá praktikus dátumkijelzővel és stopperórával is el vannak látva.

#WatchMyForce

A Force modellek jelszava sportos elegancia. A sötét számlap és a fémcsat 100%-ban férfias külsőt kölcsönöz az óráknak. Napszaktól és alkalomtól függetlenül ezek az órák tökéletes kiegészítők.

A Kazar órakollekciójának minden darabja rozsdamentes acélból készült, a számlapot pedig speciális üveg védi a rongálódástól. A kiegészítők olasz borjúbőr óraszíjjal kaphatók, és a japán Miyota and Seiko óraszerkezetnek köszönhetően 50- illetve 100 méterig vízállóak.

A kollekció már elérhető az üzletekben:

Budapest, Váci utca 28. és Allee Bevásárlóközpont, földszint