Az időtlen elegancia mennyországa:

2024. 09. 01., 10:34pm
bemutatkozik az álomszerű tavaszi/nyári 2024-es kollekció

 

A THOMAS SABO 2024-es tavaszi/nyári kollekcióját a könnyű minták és a pasztellszínek jellemzik, amelyek a belső békét és nyugalmat teremtik meg.

A THOMAS SABO Cosmic Amulet kollekció legújabb darabja, a rózsakvarc: különleges talizmán, védelmező szimbólum és gyógyító kő egyben. Ez a féldrágakő nemcsak a feltétel nélküli szeretetet reprezentálja, hanem védelmet és óvást is hordoz.

A kollekció fókuszában művészi részletességgel kidolgozott medálok és gyűrűk találhatóak, melyek a bolygók keringési pályáját szimbolizálják.

Az ónix, a rózsakvarc és az ametiszt utánzat kristályok gazdagítják ezeket az ékszereket. Legyen az nyaklánc, fülbevaló vagy karika fülbevaló, egyesítve az elegáns dizájnt a mély jelentéssel.

Mindegyik ékszert egyedi kozmikus minták, feliratok és precíz kézműves munka tesz egyedivé. A rózsaszín, az az álomszín, amely valóra hozza a vágyakat: az új szezonban a Heritage Glam kollekció időtlen eleganciája rózsaszínben tündököl.

A gondosan illeszkedő cirkónia kövek elegáns vágásokban, köztük nyolcszögletű és csepp alakú vágásokban, biztosítják, hogy minden ékszer a lehető legcsillogóbb legyen.

Az új Heritage Glam Pink ékszerek a TS Heritage kollekciók részét képezik, amelyek a 90-es évek jól ismert design-elemeit modern módon elevenítik fel.

A Cosmic Amulet és a Glam Heritage kollekciók új darabjai 2024. január 11-től kaphatóak a világ összes THOMAS SABO üzletében, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kiválasztott ékszerészeknél és kereskedőknél.