Az idei tavasz egyik legnagyobb kedvence

2023. 26. 04., 2:34pm
Mesés, nőies csillogás, párizsi elegancia valódi egyéniségeknek szól ez az illat

 

Fedezd fel a a Paco Rabanne különleges, tavaszi gyűjtői kiadását: megérkezett a FAME Blooming Pink. A csábítás ellenállhatatlan eszköze, melyben egyesül minden, amit csak kívánhatsz a Fame-től. Azonban most az üveg ultramenő ruhája rózsaszín csillámban ragyog! Életteli teli, akárcsak egy hatalmas csokornyi nyíló virág.

Senki sem tud ellenállni a csábításának. Szikrázó rózsaszín illatüveg, amely olyan elegáns, akár egy ékszer. Mesés, nőies csillogás, párizsi elegancia valódi egyéniségeknek.

ITT AZ IDŐ, HOGY VIRÁGOZZ ÉS RAGYOGJ!

Játékos. Érzéki. Energikus. Tagadhatatlanul párizsi. Ő egy valódi ikon. Egy ragyogó sztár. Ő a FAME, a Paco Rabanne női illata, mely a tervező magabiztos, sugárzó, úttörő múzsáit ünnepli.

Gondolj Jane Fonda-ra, mint Barbarella. Audrey Hepburn-re a Ketten az úton c. filmből. Bridgitte Bardotra, amint csillogó láncos ruhájában tündököl. Françoise Hardy-ra, amint arany és gyémántberakásokkal díszített miniruhájában ragyog.

Elle Fanning és a FAME Blooming Pink

Képzeld el ezt az érzést. Virágozz! Ragyogj most! Az illat megtestesítője a sokoldalú amerikai színésznő, Elle Fanning.

Avantgárd, összetéveszthetetlenül nőies illat egy csillogó üvegben, amelyet Paco Rabanne legmeghatározóbb tervei inspiráltak. Ez az ellenállhatatlan, modern darab még kívánatosabb ebben az új, friss, virágos, üde gyűjtői kiadásban.

Fame még sosem volt ennyire ellenállhatatlan. Az ékszerként ragyogó avantgárd üveg Paco Rabanne merész stílusát fejezi ki. Az új, gyűjtői kiadású rózsaszín pompába öltöztetett illat Fame játékos oldalát szimbolizálja elragadó arany és csillogó pink részletekkel.

Értékes összetevők és valódi avantgárd luxus esszenciája. Tiszta jázminból, zamatos mangóból és érzéki, krémes tömjénből készült illat. 90%-ban természetes eredetű összetevőkből, 100%-ban Grasse városában, Franciaországban alkották, fenntartható alapanyagokból.

Illatcsalád: Ciprusos, virágos, gyümölcsös
Fejjegy: mangó, bergamott
Szívjegy: jázmin, tömjén
Alapjegy: szantálfa, vanília.

Az illat megegyezik az eredeti alapillattal, kizárólag külső csomagolása öltözött új ruhába.

AZ ÜVEG

A vágy meghatározó eszköze most rózsaszínben csillog

Olyan kifinomult, akár egy ragyogó ékszer és olyan időtlen, akár az 1969-es híressé vált táska. A Fame ultracsábító üvege egy hívogató dizájnnal felruházott darab, mely felidézi a Paco Rabanne legjellemzőbb jegyeit: a játékos, ultramodern láncos ruha, amelyet oly sok avantgárd nő viselt, ezúttal rózsaszínben csillog.

Az új, ékszert idéző FAME üveg a nőiesség még bátrabb kifejezője. A Blooming Pink gyűjtői kiadást rózsaszín csillámmal hintették be, így a FAME játékos ruhája egy igazán nőies színben jelenik meg, miközben finoman felsejlik alatta az ékszerüveg arany borítása is. Legyen ez a talizmánod!

AZ ILLAT

Erősítsd meg a benned rejlő Fame érzést!

A Paco Rabanne a FAME illattal a nőiesség új, bátrabb vízióját kínálja. Az avantgárd luxus kvintesszenciája az igazán innovatív eljárás, amely által az illat szinte felrobban a nagyszerű összetevőktől.

A FAME olyan sztár-illatjegyeket használt, amelyek még soha nem keveredtek együtt egy illatban.

Ezt az elegyet kizárólag a Paco Rabanne számára alkotta meg a sokoldalú parfümkészítő csapat, vagyis a tehetséges Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas és Fabrice Pellegrin.

Lédús mangó ragyog a fejjegyben – az első mangó-akkord, mely 100%-ban természetes eredetű. A jázmin úgy virágzik az illatban, mint még soha, hiszen Grasse-ban szedték és állították elő egy olyan újfajta eljárással, amely a virágillatot a legmagasabb koncentrációjában képes megőrizni. Az érzéki tömjén Szomáliföldről származik, melyet a Paco Rabanne számára egyedileg kevertek a függőséget okozó meleg vanília és szantálfa jegyekkel.

90%-ban természetes eredetű. 100% vegán. 100%-ban Franciaországban készült.

Grasse-ban megalkotva, tökéletesre csiszolva és alkalmazva a legújabb technológiákat, hogy a legfenntarthatóbb összetevőket kerüljenek felhasználásra.

Ideje virágozni. Ideje ragyogni!

@pacorabanne #famebypacorabanne #claimyourfame

Elérhető: 2023. áprilistól

Megvásárolható:

Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és webshopjaikban

Terméklink:

https://www.douglas.hu/p/paco-rabanne-fame-collector-s-edition-1088158

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.