Az idei mottó: színek minden mennyiségben!

2022. 02. 08., 1:04pm
Bohó fesztivál kiegészítők, charmok, igazi nyári ékszerek

 

A színpompás fesztiválok, és izgalmas nyári események újra megrendezésre kerülhetnek, ennek köszönhetően visszatérnek a színek az életünkbe - a THOMAS SABO pedig még ragyogóbbá varázsolja ezeket az alkalmakat.

Az új Sterling Silver Rainbow Heritage Kollekció darabjai, illetve a Charming Kollekció békejelei a szivárvány összes színét felsorakoztatják, amitől még izgatottabban várjuk az új kalandokat.

Legyen szó Pride-ról, Holi Fesztiválról, Tomorrowland-ről, Melt!-ről vagy a Sziget Fesztiválról - amikor az élénk színek állnak az esemény középpontjában, magától értetődő, hogy a saját stílusodat is ki szeretnéd emelni - egy biztos: ezekkel az ékszerekkel színes, harsány és igazán eredeti lehetsz!

Életöröm és nyárias könnyedség: a Rainbow Heritage és a Pearls & Chains kollekciók

Színes drágakövek, elegáns kreációk és filigrán részletek: a THOMAS SABO új sterling ezüst kollekciója az önbizalomról és a reményről szól. 

Az intenzív színek, a szimbólumok és a spiritualitás is szerepet játszik és egyszerre tükrözik a Joie de Vivre életérzést és a harmóniát.

Rózsaszín, kék, narancssárga, egy csipetnyi arannyal és ezüsttel - az új Rainbow Heritage kollekciót a naplemente és az ég színei ihlették. 

A THOMAS SABO kreatív tervezői a naplemente, a “Golden Hour” tündöklő hangulatát mutatják be a kollekció darabjaival. A hangsúly az olyan időtálló ékszereken van, mint a keresztek, karika fülbevalók, gyűrűk és gravírozható geometrikus medálok. Beleértve a kiváló minőségű 18 K-os  sárgaarany bevonattal ellátott darabokat is.

A szivárvány színeiben pompázó, elegáns rózsaszín, kék, zöld, narancssárga és lila, princess és baguette csiszolású kövek különleges csillogással ruházzák fel az ékszereket. 

A Pearls & Chains termékcsalád a modern eleganciát hivatott képviselni - nagyméretű tenyésztett édesvízi gyöngyök és a csillogó fehér, négyzet alakú princess csiszolású cirkónia kövek kombinációja. 

A THOMAS SABO új kollekciója 2022. július 8-tól elérhető a márka valamennyi üzletében világszerte, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kiválasztott partnereknél.

Summer of Love: három új Charm Club kollekció

Megérkezett a THOMAS SABO Charm Club új, három kollekciója, a Charming Peace, a Charming Emerald és az ikonikus Classic & Revival Charms, melyek különleges motívumokkal köszöntik az nyarat és a fesztiválszezont.

Adj esélyt a békének! A márka Charming Peace termékcsaládjával a béke és a remény mellett teszi le voksát. A kék, rózsaszín, zöld és narancssárga  árnyalatú drágakövekkel díszített békejelek nyakláncokon, gyűrűkön, fülbevalókon és karkötőkön, a szeretetet, a harmóniát és az optimizmust szimbolizálják. 

A Charming Emerald sorozat finom drágakövei a klasszikus vonalakat ötvözik a modern stílusjegyekkel.

A melegen csillogó, 18 karátos aranyfuttatás és a merész, smaragdzöld árnyalatú, fazettált drágakövek a nyár legforróbb kiegészítői!

Végül, de nem utolsósorban a Classic & Revival Charms kollekció ikonikus Charm-dizájnjai visszatérnek: rúzs, balettcipő és Ámor - az újraértelmezett motívumok mindegyike felejthetetlen emlékeket idéz.

Az új Classic Charmokkal, például a kulcsokkal vagy a lovakkal egyedi ékszer-kombinációkat hozhatunk létre és egy teljes történetet mesélhetünk el.

Az új kollekció már kapható a THOMAS SABO üzletekben, a www.thomassabo.com/charmclub webáruházban, valamint a kiválasztott partnereknél. 

#thomassabo #charmclubbyTS

http://facebook.com/ThomasSaboHungary
http://instagram.com/thomassabo
http://twitter.com/THOMASSABO
http://www.youtube.com/ThomasSaboOfficial