Az idei Comet gála szereplői

2017. 06. 12., 6:20pm
Fergeteges party várható a Comet gálán, ahol a díjátadó mellett kilenc fellépő gondoskodik a hangulatról.

Fergeteges party várható december 8-án a Comet gálán, ahol a díjátadó mellett kilenc fellépő gondoskodik a hangulatról.

A 2017-es este sztárfellépői a Quimby, a Punnany Massif, a The Biebers, Pápai Joci, Radics Gigi, a Blahalouisiana, Freddie, Kállay-Saunders András és Kollányi Zsuzsi, a hajnalig tartó buli hangulatról pedig a Necc Party gondoskodik majd.

Az idei gálát december 8-án rendezik meg a MOM Sportban, ahol fény derül az idei Comet győztesekre. A kilenc kategória mellett idén is kiosztják az Életműdíjat és az Év pillanata díját.

A jelöltekre december 8-án 12 óráig lehet szavazni az RTL 24 applikáción keresztül és a www.cometlive.hu oldalon. A szavazók között jegyeket sorsolnak a gálára!

Szoros a verseny minden listán, így az idei Comet legjobb social média szereplő jelöltjei között is! A szavazók Hosszú KatinkaIstenes BenceKasza TibiMajka vagy Sebestyén Balázs mellett tehetik le a voksukat ebben a kategóriában. Íme, a szavazás állása a legjobb social média szereplő kategóriában:

A díjazottakról idén is a közönség dönt. Akik szavaztak a 2017-es Comet gála jelöltjeire, sorsoláson vesznek részt. A szerencsés szavazók a helyszínen drukkolhatnak majd kedvenc sztárjuknak.

Azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek nem sikerült belépőt nyerniük, hiszen idén is élőben követhetik az eseményeket a Comet social media felületein, valamint a www.cometlive.hu oldalon, a Comet gála online műsorvezetőivel.

Ők FollowAnna, GoodLike és Henry Kettner, akik az Avalon Resort & Spában jártak, hogy egy csapatépítő tréning keretein belül készüljenek fel a december 8-i díjátadó gálára.

A tavaly megújult Comet gálán már nem csak a hazai zenei élet nagyjait díjazzák. Számos új kategóriával bővült a díjátadó, és természetesen nem lesz ez másképp idén sem. A legjobb színész és színésznő kategória jelöltjei:

Nagy Ervin: "A díj akkor rossz, ha nincs" Ő az idei Comet egyik jelöltje a legjobb színész kategóriában. Ervin azt mondja, nem tartja számon, hogy ki hány díjat nyer, az viszont jól esik neki, hogy őt számon tartják, és érdemesnek tartották a jelölésre.

Szavaztak kedvenceikre az RTL Klub Reggelijében a vendégek is az applikáción keresztül.

Szavazz te is a kedvencedre a www.cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével

SZAVAZÁS AZ RTL24 APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL:

1. Töltsd le az RTL24 applikációt ide kattintva!

2. Miután megnyitottad az alkalmazást, lépj be Facebookos vagy RTL Mostos profiloddal! Ha egyikkel sem rendelkezel, regisztrálj az appon keresztül a Regisztráció feliratra kattintva!

3. A bejelentkezést követően kattints a bal felső sarokban lévő három vonalra, majd a Comet fülre!

4. Válassz, hogy melyik kategóriában szeretnél szavazni!

5. Az adott kategória kiválasztását követően kattints annak a jelöltnek a nevére, aki mellett le szeretnéd tenni a voksodat, majd nyomd meg az Elküld gombot!

6. Ha más kategóriákban is szavaznál, húzd balra a képernyőt, vagy kattints a jobb felső sarokban lévő fehér ikonra!

SZAVAZÁS A COMET HIVATALOS OLDALÁN:

1. Nyisd meg a böngésződet, majd irány a www.cometlive.hu/szavazas oldal!

2. A kétoldalt található fehér nyilak segítségével válaszd ki, hogy melyik kategóriában szeretnél szavazni!

3. A kiválasztott kategóriában a jelöltek képére való kattintással tudod kiválasztani kedvencedet.

4. Amint megjelenik egy fehér kereszt a kép alatt található négyzetben, add meg az e-mail-címedet, és nyomj az Elküld gombra! Ekkor szavazatod rögzül, és máris továbbléphetsz a következő kategóriára.

AMIT JÓ, HA TUDSZ:

Az RTL24-es szavazásnál egy felhasználó egy kategóriában mindennap 12:00 órától a következő nap 12:00 órájáig egy alkalommal adhat le szavazatot.

A cometlive.hu-n egy email címről egy kategóriában huszonnégy óránként egy alkalommal adható le szavazat.

A szavazás 2017. december 8-án 12:00-ig tart.

Ne feledd, szavazatoddal nyerhetsz! Ha szeretnél ott lenni a Comet gálán, szavazz a kedvencedre, ugyanis 6 db páros belépőt sorsolnak ki a 2017. december 8-án tartandó díjátadóra. Kattints ide a részletekért!

HA MA MÉG NEM SZAVAZTÁL A KEDVENCEDRE, IRÁNY A WWW.COMETLIVE.HU/SZAVAZAS OLDAL, VAGY LÉPJ BE AZ RTL24 APPLIKÁCIÓDBA, ÉS TÁMOGASD KEDVENCEDET!

http://rtl.hu/comet

Szerző: rtl.hu