Az év első Fergeteg Party-ja nagy siker volt

2023. 20. 01., 9:47pm
Hatalmas bulit rendezett DJ Dominique világsztárok és hazai közkedvelt művészek társaságában

 

Rendhagyó Fergeteg Partyn kapcsolódhatott ki a közönség retro slágerekre, egy varázslatos helyszínen. Világsztárok szórakoztatták a közönséget az újonnan nyílt MVM Dome csarnokban: Dr. Alban, Lou Bega, Culture Beat, East 17 képviselték a külföldi retro stílust. A házigazda, DJ Dominique közkedvelt örökzöld számokkal fergeteges bulit csapott. A magyar fellépők közül pedig Auguszt Bárió, Csordás Tibi (Fiesta), Groovehouse, Happy Gang, Kozmix, Mr. Rick, a Neoton Famíliából Végvári Ádám továbbá Zoltán Erika varázsolta el a közönséget.

Dr. Alban It’smy life, „Sing Hallelujah!”, a

Culture Beat „Mr. Vain”, az East 17 „It’s all right” vagy

Lou Bega „Mambo No. 5” című világslágereire szinte felrobbant az MVM Dome. A közönség tombolt a népszerű külföldi zenekarok számaira.

A magyar fellépők szintén nagy sikernek örvendtek, a közönség táncolt a féktelen estén. DJ Dominique ismét kitett magáért, és egy hatalmas bulit hozott össze újra, a vendégek együtt énekelték hazánk és a világ legnagyobb slágereit. Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasa ennek a fantasztikus estének a házigazdájaként gondoskodott a forró hangulatról, és varázsolta a Dome-ot a ’90-es évek diszkójává. Rendhagyó időutazásként élték meg a résztvevők az eseményt, a zene és a tánc egy dicső, békebeli korszakba repítette őket. A legismertebb dalok és legendás előadók élőben zengtek az újonnan megnyílt csarnokban.

DJ Dominique részletezte, hogy a rendezvény a vártnál is jobban sikerült, a tömeg önfeledten szórakozott a fellépőknek, az ismert zenének, a látványvilágnak ésa kiváló hangzásnak köszönhetően.

-A retro egy igényes műfaj, és összeköti a családtagokat. Úgy látom, hogy sokszor a szülők a gyerekeik társaságában szórakoznak, és együtt éneklik azokat a dalokat, amelyek a szülők vagy nagyszülők gyerekkorában népszerű slágerekként voltak ismertek. Így volt ezen a bulin is. Az egyedi Fergeteg Party megszervezése során az volt a fő célunk, hogy egy igényes rendezvényt hozzunk létre, remek helyszínen, fantasztikus fellépőkkel. A Broadway iroda tulajdonosainak köszönhetően sikerült megszervezni, hogy közkedvelt világsztárok lépjenek fel Budapesten. Különleges díszletekkel, videós, látványos elemekkel igyekeztünk elvarázsolni a közönséget. A producernek hála, az ötleteinket megvalósíthattuk, például nagy sikernek örvendett a terem közepén egy forgó DJ pult, amelyik körbefordult teljesen 360 fokban, és faltól falig videókat vetítettünk. Számos közszereplő, sportoló, művész, influenszer szórakozott a Fergeteg Partyn – mesélte Várkonyi Attila, ismert nevén DJ Dominique.

Animal Cannibals

-A magyar fellépők - AugusztBárió, Csordás Tibi (Fiesta), a Groovehouse, Happy Gang, Kozmix, Mr. Rick, a Neoton Famíliából Végvári Ádám továbbá Zoltán Erika- elképesztő bulit csaptak, a vendégek táncoltak az örökzöld zeneszámokra. A külföldi sztárok, Dr. Alban, LouBega, East 17és a Culture Beat is hatalmas party-t adott - mondta Dj Dominique.

Zoltán Erika