Az értékeikhez és stílusukhoz hű egyéniségek

2023. 20. 06., 10:58pm
Légy a saját történeted hősnője!

 

Felvétel, tessék! A kamera most a hősnőkre irányul, akik  megannyi formában és alakban jelennek meg a reflektorfényben. Erejük tükröződik karakterükben, képességeikben, tehetségükben. Bár az élet különböző forgatókönyvet írt számukra, amikben a meghökkentő fordulatok legalább olyan gyakoriak, mint egy-egy jó akciófilmben. Ők a nehézségek legyőzése közben is megőrzik higgadtságukat, nyugalmukat, és továbbra is kitartóan haladnak céljaik felé.  

Az Answear..Lab bemutatja a  BE SHERO kollekciót

Kihívásokkal teli időkben pont olyan hősnőkre van szükség, mint amilyen te vagy - szögezi le az Answear.LAB a BE SHERO kollekció bevezetése kapcsán. A darabok dizájnja mögött Magdalena Pankiewicz illusztrátort köszönthetjük, ihletői között pedig a történelem ismert női hőseit.

Minden Answear.LAB kollekció egy nőkről szóló történet. A divaton keresztül fontos témákra irányítjuk a figyelmet, inspirációt és motivációt adunk. Ebben a történetben a nőket arra bátorítjuk, hogy higgyenek saját erejükben, vegyék kezükbe az irányítást, és hallassák hangjukat tisztán és hangosan. A BE SHERO kollekció a függetlenséget dicsőíti, az erőt, ami ahhoz kell, hogy saját értékeink szerint éljünk, valamint a nőies energiát, aminek segÍtségével úgy változtathatjuk meg a világot, hogy közben önmagunk maradunk.” - mondja Aga Wojnicka, az ANSWEAR koordinátora

Minden SHERO a saját életének csillaga, a hősnő. A SHERO nem üldögél tétlenül, és nem sajnálja önmagát. A SHERO nem engedi, hogy rosszul bánjanak vele. Nem tűri, hogy mások diktáljanak, vagy hogy ítélkezzenek felette. Ha elbukik, talpra áll, és erősebb, mint valaha. Kézben tartja az életét, és minden álmát beteljesíti. Olyan, amilyen te is lehetsz.  

Légy hősnő, BE SHERO!
Légy eredeti, ne vedd magad túl komolyan és sose feledkezz el a gyökereidről - üzeni az Answear.LAB. A kollekció darabjai az értékeikhez és stílusukhoz hű egyéniségekhez szólnak, az alkotók pedig olyan nőkhöz nyúltak inspirációképpen, akik jellemüknek és akaraterejüknek köszönhetően mindig hűek maradtak önmagukhoz. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe, Simone de Beauvoir annak szentelte életét, hogy a világ egy jobb hellyé váljon. Eredeti stílussal és elképzeléssel bíró látnokok voltak, ezért lettek igazi SHEROk és példaképek a következő női generációk számára.  

 

A BE SHERO kollekcióból a kortárs hősnők sem hiányozhatnak, ezért a márka Magdalena Pankiewicz-t kérte fel a közös munkára. Magdalena olyan illusztrátor, aki tökéletesen érzi a nők erejét, akinek munkái eddig női problémákat érintő cikkeket és könyveket kísértek, de most már a BE SHERO pólókon is megtalálhatóak. A kollekcióhoz a művész öt színes, erőtől duzzadó  grafikát készített.

"Illusztrációimban mindig a nő a legfontosabb, a nő világa és érzelmeinek teljes skálája. Így az Answear.LAB  számára készült illusztrációkhoz a mai lázadóktól nyertem az inspirációt - az ellenállóktól, a magabiztosaktól, akik tudják, mit várnak az élettől. Ezzel a sorozattal a fiatal generáció lányait szerettem volna az önálló cselekvésre ösztönözni, hogy helyezzék önmagukat az első helyre, és hogy megérezzék, mi mindannyian Lázadó Lányok közösséget alkotjuk." - mondja Magdalena Pankiewicz.

A BE SHERO kollekció kizárólag online érhető el: https://answear.hu/s/be-shero

Nézd meg a kollekcióról készült videót itt!