Az első napszemüveg kollekció

2019. 01. 06., 11:20am
Új innováció: a nemzetközi ékszer és óra márka bemutatja egyedi tervezésű napszemüveg kollekcióját! Különleges tervezés, magas minőség és kényelmes viselet

Új innováció: a nemzetközi ékszer és óra márka bemutatja egyedi tervezésű napszemüveg kollekcióját! Különleges tervezés, magas minőség és kényelmes viselet - a márka klasszikus modellekből varázsol igazi alap darabokat!

A kollekcióban 16 különböző modell található, 48 színben, további 12 modellnek van polarizáló lencséje és 4 napszemüveg tartó lánc is tartozik a kollekcióhoz.

A napszemüvegeknek a speciális metál hatás és a részlet gazdag kidolgozás ad igazi karaktert. A hat fő vonal – HARRISON, JOHNNY, JAMES, MARLON, ROMY és MIA – mind retro insprálta szemüveg modellek, mint például a pilóta vagy a panto forma – a trapéz vagy a lekerekített forma.

A 2019-es napszemüveg kollekció darabjait az en-vouge, fémes, extravagáns stílus inspirálta, az oversized darabok színvilágát pedig a rózsakvarc, az igazgyöngy és a füstkvarc ihlette.

A THOMAS SABO Sterling Silver ékszer kollekció jellegzetes és egyedi jegyei is egyértelműen megtalálhatóak. A jól ismert motívumok, mint a koponya, a liliom virág bizonyos elemei is mind fellelhetőek a napszemüveg kollekcióban: 3D grafikus elemként vagy szofisztikált dekorációs részletként jelenik meg.

A napszemüvegek magas minőségű polarizált lencsével készülnek, színvilágukban az egy színű és a tükrös, metál hatású színek dominálnak. Megjelenésed még különlegesebbé varázsolhatod, ha valamelyik trendi láncot is kiválasztod hozzá!

Egyedi megjelenés, unisex hatás, magas UV védelem – a márka bővítette termék skáláját a csodás napszemüveg kollekcióval, amelyet már alig vártunk!

A THOMAS SABO napszemüvegek Magyarországon csak online rendelhetőek a www.thomassabo.com oldalon keresztül.

 

About THOMAS SABO

THOMAS SABO is one of the globally-leading jewellery and watches companies, designing, selling and distributing lifestyle products for women and men. The company, established in 1984 by Thomas Sabo in Lauf an der Pegnitz, southern Germany, operates around 300 of its own shops across all five continents with a total of around 1,800 employees. At its headquarters, THOMAS SABO employs a staff of around 500. THOMAS SABO also collaborates globally with approximately 2,800 trade partners as well as leading airlines and cruise operators.

http://instagram.com/thomassabo

http://twitter.com/THOMASSABO  

http://www.youtube.com/ThomasSaboOfficial