Az első ehető Nokia telefon az ötödik születésnapra készült

2022. 05. 01., 10:17pm
A HMD Global ötödik születésnapjára tűzpiros Nokia 3310-est kapott Michelle Wibowo-tól, a világhírű cukrászmestertől, aki aprólékos tervezéssel és rengeteg kísérletezéssel alkotta meg az első ehető Nokiát.

 

A Nokia telefonok gyártója, a HMD Global egy Nokia 3310 különleges tortával ünnepli 5. születésnapját

Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

A finn HMD Global, a Nokia telefonok gyártója az elmúlt időszakban olyan közkedvelt ikonokat élesztett újra, mint a Nokia 3310, idén pedig bemutatta első strapabíró okostelefonját: a Nokia XR20-at, ami por-, víz- és ütésálló is egyben.

Az életnagyságú Nokia 3310 tortát a világhírű cukrászművész, Michelle Wibowo alkotta meg, elkészítése 40 órát vett igénybe. A torta belsejét csokis piskóta és vaníliás vajkrém alkotja, a legendásan strapabíró Nokia 3310 burkolat pedig cukormázból készült. Mindegyik gombot tökéletesre vágták és formázták, és külön-külön helyezték a tortára.

A HMD Global még 2017-ben dobta piacra a Nokia 3310 újragondolt, modernizált változatát a Nokia-rajongók nagy örömére szerte a világon. Az egyedi tervezésű felhasználói felület új megjelenést kölcsönöz a klasszikusnak. Természetesen mindent megtalálunk benne, ami egy Nokia telefontól elvárható, a hosszú élettartamú akkumulátortól a strapabíró dizájnon át a legendás játékig, a Snake-ig.

„Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, milyen messzire jutottunk az elmúlt öt évben. Köszönjük a Nokia telefonok rajongóinak, alkalmazottjainknak, ügyfeleinknek, partnereinknek és támogatóinknak, akik mindannyian fontos szerepet játszottak abban, hogy a HMD elérje ezt az ötéves mérföldkövet, és folytathassuk utunkat tovább.” – mondta Stephen Taylor, a HMD Global marketingvezetője.

„Megtiszteltetés volt torta formájában megalkotni egy ilyen ikonikus telefont. Rengeteg kísérletezés kellett ahhoz, hogy tökéletes legyen, de nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.” – tette hozzá Michelle Wibowo