Az első autószerviz kifejezetten nőknek

2022. 05. 01., 10:23pm
Rendhagyó üzlet vezérelte az első olyan magyar autószerviz ötletét, ahol a női ügyfelekre építenek.

 

A budapesti műhelyben a pult túloldalán is szakértő nők várják az ügyfeleket. Örömmel látják a gyerekeket, sőt hozom-viszem szolgáltatást is indítottak.

Sok nőnek ismerős lehet az érzés, amikor a férfiak körülötte autókról, alkatrészekről, futóműről, fékbetétekről beszélnek és ő csak áll ott csöndben. Vagy, amikor vezetés közben hallja, érzi, hogy valami nincs rendjén a gépjárművével, de fogalma sincs, mi lehet a probléma. Az pedig még nagyobb nehézséget okoz, hogy ezt elmondja a szerelőnek. Kotyog, kopog, fura hangot ad - de nem tudja pontosan megfogalmazni, mi a baj.

Budapesten megnyílt Magyarország első kifejezetten nőknek kialakított autószervize, ahol nem fogja magát senki rosszul érezni bizonytalansága miatt. Manapság már nem ritka, hogy egyedül élnek a hölgyek, elfoglaltak, rengeteget dolgoznak. Van egy hely, ahol ezt tudják, megértik és emellett pénztárcabarát, precíz szolgáltatást nyújtanak.

Ahol szakértő nők várnak mindenkit
„A Green Car Prémium Szerviz égisze alatt működő autószervizben tudjuk, hogy nehéz egy férfi közegben úgy megnyilvánulni, hogy ne legyen zavarban az ember lánya, ezért ebben az autószervizben nem férfiaknak kell átadni az autót. Szakértő nők várják az ügyfeleket, hogy segítsenek eligazodni a szerviz rejtelmeiben” - mondta Deierl Anita, a Szerviz ügyvezetője.

A hiánypótló műhelynél tudják, sokaknak nincs ideje vagy lehetősége elmenni időben az autószerelőhöz, ezért erre is van megoldásuk. Az Autószerviz Nőknek kérésre házhoz megy az autóért és vissza is viszi azt. Jól jöhet ez a lehetőség, ha valaki elfoglalt, egyedül él, nem tudja megoldani a vissza fuvart vagy csak kényelmi megoldásokra vágyik. Így mindenki azzal töltheti az idejét, amivel csak szeretné, amíg autóját megjavítják.

Gyermekkel a szervizben... miért ne?
Az első női autószervizben külön gondoltak a családanyákra is, így gyerekbaráttá tették a környezetet.

„Sokszor rettentően nehéz megoldani a fontos ügyek, mint például az autószerviz intézését kisgyerekkel, így kialakítottak a szervizben egy játszósarkot, ahol elszórakozhatnak a kicsik, amíg Anya elintézi az ügyeket. A gépjármű szervizelését nem érdemes halogatni, főleg, ha gyermek is van a családban. Hiszen az a legfontosabb, hogy az autó biztonságos legyen, a kicsik miatt pedig különösen” - mondta Deierl Anita ügyvezető.

Gumihotel szolgáltatással az abroncsok biztonságos tárolásáért
A nőknek szóló szervizben nemcsak hogy profin és gyorsan cserélik a gumiabroncsokat, de az éppen nem használt szettet is szívesen eltárolják. Így nem kell azon törni a fejét az ügyfeleknek, hogyan fér be a csomagtartóba, a gyerekülést miként rögzítik újra, és hogy otthon hová teszik el, amíg nem lesz újra szezonja. Megfelelő helyen tárolja azokat, amíg újra rájuk kerül a sor. Arról nem is beszélve, hogy a felnik, gumik tisztítás és ápolás után kerülnek elszállásolásra, ezzel is megóvva a környezeti hatásoktól.

A nők most már nem maradnak egyedül az autó karbantartással. Az Autószerviz Nőknek mindenben igyekszik segíteni.
„Manapság már nem ritka, hogy egyedül élnek a hölgyek és rengeteget dolgoznak. Ha éppen nem szervizre, hanem más egyéb autóval kapcsolatos teendőre van szükség, akkor is érdemes minket választani, segítünk a kárügyintézésben, gumiszervizben, műszaki vizsgában és mindenben, ami az autóhoz-autózáshoz köthető” - mondta el Ghimán Lajos, a Green Car Premium Autószerviz vezetője.

 

Fotók: Pixabay