Az ellentétek harmóniája

2022. 23. 05., 10:12pm
Az új nyári kollekciót a klasszikus, időtlen szabások és letisztult anyagok jellemzik.

 

Modern kivágások, fodrok és grafikus minták jelennek meg a ruhákon, mindez a nyári szorbék élénk árnyalataiban.

Málna, eper, áfonya, narancs és egzotikus zöld színek - hunyjuk be egy pillanatra a szemünket és idézzük fel a nyaralási fotóink élénk színvilágát!

A márka tervezői bátran nyúltak a színekhez, az élénk kontrasztokkal olyan kollekciót hoztak létre, amely minden tekintet magával ragad.

A nyár könnyedségét a zakók és ruhák szabásán fedezzük fel: a derékvonal geometrikus kivágása, 

a könnyed pántok és a dekoratív tollak, melyek a mandzsettákat és a miniszoknyák széleit díszítik.

A márka szakít a kiszámítható, formális ruházat sztereotípiájával - olyan intenzív árnyalatokban vonultatja fel ezeket a darabokat, mint a neonkorall vagy az élénk ibolyaszín.

Az egysoros zakó, az élére vasalt nadrág, a duplasoros ingruha és a rövid zakós szett energikus nyári lendületet ad viselőjének. Az egyszínű darabokat különböző mintás együttesekkel egészítik ki, ilyen a hawaii mintás palazzo nadrág a rövid felsővel,

a virágmintás overáll vagy a

szivárvány színeiben készült kötött szoknya és top kettős. A különleges mintákat, kísérletképp, különböző virágfotók és színek invertálásával hozták létre egy grafikai programban. 

A Reserved Summer kollekció néhány darabját aszimmetrikus részletekkel dobták fel a tervezők – itt-ott egy fodor vagy egy érdekes, geometrikus megoldás teszi ezeket a darabokat különlegessé.

Bár ez egy nyári kollekció, darabjait mégis viselhetjük rétegesen. A virágos, szűk kezeslábas például szólóban is tökéletesen mutat, de egy laza inggel is hordható – nincsenek szabályok, kísérletezzünk bátran!

Ugyanez a helyzet a V-nyakú ruhával – viselhető egy fodros lila blúz fölött vagy egy rövid narancssárga felsővel és hosszú ceruza szoknyával, pink kabáttal. A hangsúlyos színek kiegészítik egymást, illeszkedve a ‘dopamine dressing’ trendjéhez.

A tervezési hasonlóságok összekötik a kollekciót, a darabok munkahelyre és a nyaralós bőröndbe egyaránt illenek. Minden a kontextustól és a saját stílusunktól függ – bármi lehet elegáns és hétköznapi is.

Érdemes odafigyelni a részletekre: a 90-es évek stílusát idéző láncdíszítésekre, tollakra, a táskákon megjelenő fonatokra, az érdekes formájú ékszerekre vagy akár a pántok megkötésének módjára, különösen a háton – például a türkizkék, szűk ruha esetében.

A kollekciót a Frankiewicz & Różniata páros fotózta. A kampány arca pedig a lengyel modell, Małgosia Bela.

A nyers, sziklás tengerparti tájak és Ewelina Gralak stylingja eredményeként, ezek a ruhák még kifejezőbbé, meglepőbbé válnak, tele elegáns, kompromisszumok nélküli nőiességgel.

A kollekció elérhető a Reserved üzleteiben és a webshopban:

https://bit.ly/ReservedNyáriKollekció

Fotó: N: Frankiewicz & Różniata

Videó: Bart Weather

Modell: Małgosia Bela

Stylist: Ewelina Gralak

Haj: Michał Bielecki

Smink: Wilson

Produkció: Warsaw Creatives