Az élet napos oldala

2023. 27. 01., 11:26pm
Charming Pop és Holiday Charm kollekció

 

A Charm Club 2023-as tavaszi/nyári kollekciójában színes charmokkal ünnepli és buzdítja új felfedezésekre a kalandra vágyókat - a Charming kollekció új dizájnjaival. Vidám,retro hangulatban jeleníti meg az utazással kapcsolatos motívumokat.

Legyen szó vitorlásról, pálmafáról vagy bőröndről, a következő szezonban a THOMAS SABO  - a nyári vakáció hangulatát megidéző - charmjai nem hagynak kívánnivalót maguk után.

A részletekre nagy figyelmet fordító, háromdimenziós formatervezésben az új charmok arra ösztönöznek bennünket, hogy fedezzük fel a világot!

Gyűjtsünk minél több izgalmas élményt és pillanatot!

Az új charm karkötőkkel és nyakláncokkal együtt ezek a bájos útitársak lehetővé teszik, hogy egyedi, személyes ékszerkombinációkat hozzunk létre.

A Charm Club alapkínálatának új sztárjai a gyöngyöket láncelemekkel kombináló karkötők és nyakláncok, amelyek még izgalmasabbá és egyedibbé teszik a charmok gyűjtését.

Az Y2K trend és a 2000-es évek ékszerei, valamint az 1970-es évek meghatározó, élénk színei és formatervezése inspirálta Charming Pop sorozat új lendületet ad a Charming kollekciónak. A vidám és csinos minták pasztell jégkrém színekben - rózsaszínben, kékben és zöldben pompáznak. A nagy, héliumos lufikra emlékeztető háromdimenziós forma jellemzi, a sorozat szíveket és virágokat, valamint egy elegáns, zománcból készült nyolcszögletű, kézzel beillesztett, kövekkel díszített mintát tartalmaz. A sorozat fénypontjai a filigrán gyöngyös chockerek, amelyek szorosan a nyakra simulnak.

Az új kollekció darabjai 2023 januárjától lesznek elérhetőek a THOMAS SABO üzleteiben, a webshopban, valamint a kijelölt ékszerészeknél és kiskereskedelmi partnereknél.

Mistyc Islands kollekció

#thomassabo #CHARMCLUBbyTS