Az álomszép kert új virága

2022. 22. 04., 9:44pm
Az álomkertben új virág bontja szirmait: a Gucci újdonsága

 

Bontogasd te is szirmaidat és merj önmagad lenni az új Gucci Bloom Eau de Toilette illattal, amely az álomszép kert új virága!

A 2022 tavaszától kapható Gucci Bloom Eau de Toilette az eredeti Bloom illat jellegzetes jegyeit viszi tovább egy ragyogóbb és életerőt sugárzó illatkompozícióval.

Az illat Alessandro Michele kreatív elméjének szülötte. A Floria Sigismondi nevével fémjelzett kampányban Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith és Susie Cave visszatérnek a szürreális álomszerű kertbe, hogy a virágokkal gazdagon tarkított, képzeletbeli Bloom világot felfedezzék.

A Gucci Bloom története

A teljes egészében Alessandro Michele elképzelései szerint megalkotott első illat, a Gucci Bloom Eau de Parfum az abszolút hitelesség eszméjét testesíti meg. Az Alessandro Michele irányítása mellett alkotó mester parfümőr Alberto Morillas csodálatos illatot álmodott meg. Három meghatározó összetevője a jázminrügy, a tubarózsa és a rangooncreeper (rangooni kúszónövény). Ahogyan azt az illat neve is sugallja, a Gucci Bloom-mal azonosuló nők szirmonként bontakoznak ki, megnyilatkozásaik természetesek, kifejezőek, egyediek és nem kötik őket gúzsba a konvenciók. A Gucci Bloom illatok a vitalitást és sokszínűséget ünnepelik. Azokét, akik magukénak érzik a Ház modern filozófiáját, úgy élik meg életüket és fogadják el annak ajándékait, hogy közben bontogatják szirmaikat, valódi önmagukat tárják fel és fogadják el.

Az új illat– Gucci Bloom Eau de Toilette

A Bloom csokor legújabb virágszála az eredeti Bloom illat légiesebb, ragyogóbb változata. Finoman arra ösztönözi a nőket, hogy merjenek kibontakozni és igazi önmagukat felvállalni. Elindulnak az önfelfedezés útján, megismerik erősségeiket és használják őket, elfogadva a másságot, sokszínűséget, amely erős közösségteremtő erővel bír.

Az új illat az eredeti Gucci Bloom Eau de Parfum illatjegy hármasát hordozza: jázminrügy, tubarózsa és rangooncreeper.

A Gucci Bloom Eau de Toilette a költői szépségű, opálos hajnali napfényben fürdőző, szebbnél szebb, illatosabbnál illatosabb virágokban tobzódó Bloom kert esszenciáját hordozza, ahol minden virág ragyogóan friss harmat köntösben köszönti az új napot.

Az újonnan hozzáadott Neroli akkord mézes édességgel és zöld citrusos frissességgel gazdagítja az illatot, finom üdesége és légies ragyogása új színezetet kölcsönöz a Bloom fenséges fehér, virágos illatalapjának.

A dizájn

A Gucci Bloom Eau de Toilette őrzi a Gucci Bloom illatüveg dizájnjegyeit. Az üveg halványabb rózsaszín árnyalatot kapott, a benne rejlő illat légies könnyedségét, ragyogását tükrözve. Az üdeséget és vitalitást sugárzó, ragyogó szögletes illatüveget a Ház Toile de Jouy Herbarium levélmintája díszíti cseresznyefa ágakkal és virágokkal, fekete keretben. Az emblematikus külső csomagolás mintája és színvilága az illatüvegével megegyező.

A kampány

A díjnyertes fotóművész és rendező Floria Sigismondi rendezte kampányban a Gucci Bloom család négy karizmatikus női alakja tűnik fel: Anjelica Huston rendező és színésznő, Florence Welch énekes és dalszerző, Jodie Turner-Smith színésznő, valamint a tervező, Susie Cave. A varázslatos Bloom világ lényegi esszenciáját bemutató felvételek helyszíne az antik világ hangulatát idéző La Scarzuola.

A női érzékek misztikus világát kutatva egy csodálatos álomszerű kert tárul elénk, kívánság kúttal, romantikus vízi világgal és teljes pompájukban virágzó lenyűgöző szépségű virág kavalkáddal.

#InBloom

Elérhető: Douglas, Müller, Marionnaud parfümériákban és webshopjaikban

Megvásárolható: 2022. április

Forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.