Az abszolút intenzitás csúcsa

2022. 21. 02., 9:43pm
Új illattal bővül a legsikeresebb férfi vonal, a 1 Million parfümkollekció.

 

1 MILLION ELIXIR az új intense parfüm

Új illattal bővül a legsikeresebb férfi vonal, a 1 Million parfümkollekció. Mélyrehatóbb, erősebb, gazdagabb – átütőbb, mint valaha: az új 1 MILLION ELIXIR hihetetlenül intenzív, összetéveszthetetlenül 1 Million.

Ez az erőteljes illat kézzel válogatott összetevőkből készült, melyek ragyogóvá teszik ezt a remekművet, köszönhetően a friss jegyek elképesztően magas minőségének.

Paco Rabanne és a 1 Million illatvonal sikertörténete tovább folytatódik. #MillionNation

2008-ban minden egy fás-fűszeres, merész és rendkívül pimasz aranyrúddal kezdődött, amikor is Paco Rabanne a gazdasági világválság közepén úgy érezte, hogy az embereknek egy sokat érő aranytömbre van szükségük és megalkotta a sikert és a magabiztosságot képviselő illatát.

https://www.youtube.com/watch?v=COzVP0yQss8

Az intenzív érzések csúcsán és azon túl.

Az alkotók Quentin Bisch, illetve Christophe Raynaud, aki az eredeti 1 Million parfümök megálmodója is egyben. Az ELIXIR csatlakozik a 1 Million Le Parfum és a 1 Million illatok mellett ahhoz az elsöprő és szabad univerzumhoz, ahol a mindenek birtoklása egyszerűen természetes.

A legkiválóbb összetevők használatával a 1 MILLION ELIXIR új, extrémebb formában értelmezi a sikert és a magabiztosságot. Egy egészen új módja annak, hogy kitűnj a tömegből ezzel az intenzív, erőteljesebb illattal, ami minden lépésében rendíthetetlen.

Az illat - Keleties - Fás - Gyümölcsös ELIXÍR

Kimagasló érzékiség találkozása az intenzív és hosszan tartó erővel. Ez egy mélyreható, függőséget okozó, mámorító elegy gazdag virágos-gyümölcsös jegyekkel.

A fejjegyekben elragadóan és intenzíven érződik a természetes édes almaolaj, illetve a davana levelek első érintése, amelyek közvetlenül tovább vezetnek ebben az igazán merész és jellegzetes elegyben.

A szívjegyekben válogatott összetevők, vagyis a legminőségibb törökrózsa és ozmantusz virág keveredik a bőrös-virágos, barackos jegyekkel, ráadásként a vadon termesztett tonkababbal. Ezek választ adnak arra, hogy ez a remekmű miért ennyire egyedülálló minőségével a parfümök közt.

A legmaradandóbb, alap összetevőkben az érzéki-likőrös davana jegyek szinte vibrálnak a pacsuli és szantálfa olaj értékes kivonatával és a fekete vaníliamag kivonattal.

A 1 MILLION ELIXIR egy gazdagabb, intenzívebb koncentráció a többi parfümhöz képest a 1 Million illatcsaládból.

Az új, rejtélyes szimbólum  – A hatalom új jele, az erő új jelképe

Az igazán ikonikus aranytömb most a hatalom új, összetéveszthetetlen jeleit viseli magán: bátor, egyedi, egyben kifinomult. A fekete háromszög az új jelképe annak az új erőnek, amely szilárd, intenzív és sejtelmes. Az eredeti 1 MILLION üveg, mintegy kimunkált ékszerként, újragondolva jelenik meg az illat sokoldalúságát tükrözve. Rajta a precízen kidolgozott háromszög szimbolizálja a végtelen erőt és energiát. Meginvitál, hogy merészkedjünk egészen az intenzitás csúcsáig.

…és, hogy minden elemében egyedülálló legyen, az aranyszínű külső csomagolás most függőleges csíkokkal és a fekete finom érintésével jelenik meg. Egyszerre feltűnő és kifinomult.

A Paco Rabanne elkötelezettsége a környezet iránt  

A márka komolyan veszi a környezetvédelmi kötelezettségeit. Ez az új illat, mely Franciaországban készült, büszke, hogy vegán formulájával 91%-ban természetes összetevőket tartalmaz, szigorúan figyelembe véve az állatkísérlet-mentes irányelveket.

A 1 MILLION ELIXIR dobozának anyaga 100%-ban újrahasznosítható, FSC által jóváhagyott, felelős erdőgazdálkodásból származik.

Elérhető: 2022. februártól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

 

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.