Az X-Faktorból érkezik az új műsorvezető

2022. 16. 12., 12:20am
A Virtuózok V4+ pénteki nemzetközi döntőjében Ida Nowakowska műsorvezető társat kap

 

Ida Nowakowska és Remee S. Jackman 

Virtuózok V4+ Szlovénia – következik a döntő! December 16. péntek este Dunán, 20.45-től.

A dán X-Faktor egyik vezető zsűritagja, Remee S. Jackman társul a lengyel színésznő mellé.

Remee S. Jackman nyolc éven át volt a dán X-Faktor meghatározó zsűritagja, négy alkalommal nyert és négy alkalommal volt második helyezett az általa mentorált versenyző. Hazájában háromszor aratott győzelmet Eurovíziós dalfesztiválon, valamint dán és svéd Grammy-díjat is kapott.

Eugene Kohn, Pablo Sainz Villegas, HAUSER, Remee S. Jackman, Ida Nowakowska, Miklósa Erika, Guy Pratt, Harvey Goldsmith

Magyarország első komolyzenei tehetségkutatójának új évada pénteken a finisbe ér, a döntő során kiderül, hogy kik lesznek a résztvevő országok legjobbjai. Az új műsorvezetőt teljesen lenyűgözték a tehetséges fiatalok.

Remee S. Jackman

„Én egy teljesen más műfajt képviselek. Többszáz dalt írtam mindenféle műfajban, kivéve a klasszikus zenét. De azt hiszem, a komolyzene mindennek az alapja, a legdallamosabb zene. A TikTok korában – ami egyébként jó és szórakoztató – nagyon fontos, hogy legyen olyan műsor, mint a Virtuózok, ami elismeri a kemény munkát, a számtalan gyakorlással töltött órát, az elkötelezettséget, a művésziséget. Ami mind nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valaki magas szinten művelje a komolyzenét. Nagyra becsülöm ezeket a gyerekeket és a szüleiket, aki olykor még arra is képesek, hogy egy másik országba költözzenek azért, hogy jobban tudják támogatni gyermekük tehetségét” – mondja Remee S. Jackman, a Virtuózok V4+ döntőjének új műsorvezetője.

A Virtuózok V4+ pénteki adásában a nemzetközi zsűri – Maestro Plácido Domingo, Miklósa Erika, HAUSER, Guy Pratt, Harvey Goldsmith, Eugene Kohn és Pablo SainzVillegas – titkos szavazással dönt. Kiderül, hogy Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia tíz versenyzője közül ki az az öt tehetség, aki megnyeri komolyzenei tehetségkutató idei évadát. Az egyenként bruttó tízezer Eurót, lemezfelvételt, valamint fellépési lehetőséget Maestro Plácido Domingoval 2023. március 4-én, Budapesten, az MVM Dome-ban. Emellett pedig a győztesek megszavazzák a Best of Talents különdíjast, aki egy világsztárral együtt adhat koncertet a HAUSER és Harvey Goldsmith által közösen alapított HAUSER VirtuososTalent Managament jóvoltából.

Extra produkcióként HAUSER sztárcsellista és a világhírű olasz tenor, Andrea Bocelli fia, MatteoBocelli lép színpadra.

Ida Nowakowska és Remee S. Jackman

A Virtuózok V4+ Szlovénia teljes nemzetközi döntős mezőnye

Magyarország - Dávid Roland Mózes (zongora), Somogyi Levente (szaxofon)

Csehország - OndřejToman(klarinét), Roman Červinka(hegedű)

Szlovákia - Klára Valentovičová(furulya), MárioGecašek(harmonika)

Lengyelország - Maciej Kasperek (fuvola), PawełLibront(klarinét)

Szlovénia - Evelin Greblo(hárfa), PatricijaAvsic (hegedű)