Az LNDA

2021. 23. 04., 3:40pm
Kaszás Melinda énekhangjához és karakteréhez illeszkedve egy olyan mélyebb, komolyabb irányt képvisel, amelyben időnként fellelhetőek a lágyabb, csajosabb dallamok

Kaszás Melinda énekhangjához és karakteréhez illeszkedve egy olyan mélyebb, komolyabb irányt képvisel, amelyben időnként fellelhetőek a lágyabb, csajosabb dallamok. Az indie rock formáció2020-ban alakult. Tagjai lelkes, képzett rock zenészek

Tagok

Kaszás Melinda – ének

Barabás Tibor – dob

Fogas Ákos - gitár

Gerdesits Máté - basszusgitár

Lakatos Bence - gitár

Zenekar

A zenekar tagjainak nagy része - többek között - énekesük, Linda is vidékről származik. Bár, még csak januárban alakultak, nagyon aktívan dolgoznak. Eddig 2 videó klipjük és 4 saját daluk jelent meg hivatalosan.

Dalaikat a rádiók is lejátsszák. Jelenleg interjúk, próbák és stúdiómunkálatok töltik ki mindennapjaikat, utóbbiak Bernhard Hahn “Böni” vezetésével.

Műfaj

A dalszövegeket és a zenét közösen írják. Zenéjüket indie-rocknak nevezték el, de kaptak már hardrock és pop-rockjelzőt is. Dalaik a rockon belüli széles skálán mozognak. Nagyjából fele-fele arányban látják a reakciót követőiktől, miszerint egyik felének a rockosabb, másik felének inkább a poposabb vonal tetszik jobban.

Hitvallás

„Úgy látjuk, hogy - sajnos - Magyarországon veszendőben van a rockzene. Ezt szeretnénk visszahozni, és valami aktuálisat, szerethetőt, egyben maradandót alkotni. Szeretnénk, ha nevünk nemcsak egy zenekar neve lenne a sok közül, hanem egyben egy jelenség is, mely láttán, hallatán az emberek felkapják a fejüket és évtizedek múltán is pozitív érzéseket tudnak társítani ahhoz.”

Dal lista –saját dalok

1. Még nem

2. Valaki valahol

3. Hajótörött

4. Veled leszek

5. Vámpír

6. Hazudj nekem

7. Búcsúcetli

8. Ma este

9. A borból hagyjatok

10. Semmi rendben

Dal lista –feldolgozások

1. Cool kids

2. Summertime sadness

3. Just like heaven

4. Born to be wild

5. I love rock and roll

6. Summerof 69

7. It'smy life

8. Highway to hell