Az IL VOLO öt év után ismét Budapesten!

2023. 04. 10., 1:05pm
Opera, hagyományos olasz slágerek és a világ legismertebb dalai

 


 Az olasz operatrió, az IL VOLO újra magával ragadja a közönséget. A Budapest Arénában lép fel 2023. október 9-én, a Koncertpromo szervezésében. Az estén az énekes trió egyedi hangszínei és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan csodás szórakozást biztosít.
Az IL VOLO már az előző turnéjával is hatalmas sikert aratott nálunk, így a rajongók már nagyon várják az újabb koncertet. A fiatal énekesek reperoárjukban a hagyományos olasz slágerektől a világ legismertebb dalaival mindenki számára ismert dallamokat fognak előadni.
A koncertre jegyek korlátozott számban érhetőek el a Koncertpromo honlapján, a www.koncertpromo.hu oldalon keresztül.

„Az IL VOLO tagjai nagyon örülnek, hogy újra Magyarországra jöhetnek, és az újabb koncerten találkozhatnak a rajongóikkal. Biztosak vagyunk abban, hogy a közönség élvezni fogja az estét, és együtt énekelheti velünk a legnagyobb slágereket.” – mondta Piero Barone, az IL VOLO tagja.
Horváth Roland, a Koncertpromo ügyvezetője elmondta: "Izgatottan várjuk a koncertet, hiszen már évek óta szerettük volna hazánkban látni a fiúkat. Az IL VOLO a klasszikus olasz zene mellett olyan világsztárokkal is dolgozott együtt, mint Plácido Domingo vagy Barbra Streisand, így biztosak vagyunk abban, hogy a koncerten egyedülálló élményben lesz része a közönségnek. A Koncertpromo már olyan crossover koncerteket szervezett, mint 2CELLOS, HAUSER, The Piano Guys, David Garrett, Vanessa Mae, IL DIVO és sok már hasonló műfajú koncertet. És hisszük, hogy az IL VOLO is méltó helyet foglal majd el ebben a sorban. Ne hagyják ki ezt a felejthetetlen zenei élményt, várjuk Önöket szeretettel az október 9-i koncertre!"
Az IL VOLO koncertje egy olyan este lesz, amelyet a zene szerelmeseinek nem szabad kihagyniuk. Legyenek részesei egy felejthetetlen zenei élménynek!

További információk és jegyvásárlás: www.koncertpromo.hu 

https://koncertpromo.jegy.hu/program/il-volo-146138