Az Akváriumból kávé illata árad a hét végén: A Káv

2021. 30. 09., 12:43pm
Szeptember végén számos országban „ünnep” a kávé világnapja

 

Magyarországon kilencedik alkalommal zajlik a Kávé Napja esemény, ahol Budapest legnagyobb kávézójává alakul az Akvárium Klub október 3-án, vasárnap.
Pörkölők, kávézók, kávéforgalmazók és baristák avatják be a közönséget a kávé izgalmas világába.

A belépőjegy árában korlátlan kávéfogyasztást biztosítunk, mellé a BWT gondoskodik az ingyenes tisztított vízfogyasztásról, és számos programmal várják a vendégeket az Akvárium Klubban.

Természetesen vásárolni is lehet A Kávé Napján, hiszen a kiállítók izgalmas szemes kávékkal, kapszulás kollekciókkal, kávés eszközökkel készülnek az eseményre.

Idén is szerepet kap a fenntarthatóság az eseményen, ezért minden vendég számára újrahasznosított kávéspoharat adnak ajándékba, melyet a standokon cserélhetnek és a rendezvény végén hazavihetnek.

A hatályos jogszabályoknak és a helyszín házirendjének megfelelően a rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy 48 órán belüli negatív PCR teszttel látogatható.

A belépő a programokon való részvétel mellett a korlátlan kávékóstolást is biztosítja. A barista szakma színe-java és remek hangulat várja a látogatókat a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén egész nap. Elővételes jegyvásárlásra online van lehetőség, a rendezvény ideje alatt korlátozott számban értékesítünk belépőket a helyszínen.

Jegyvásárlás online elővételben: https://akvariumklub.hu/programok/a-kave-napja-2021/

Early Bird jegyár: 2000 Ft,
Helyszíni jegyár: 2500 Ft.

További infók: www.kavenapja.hu