Az Akváriumban lesz - finom kávéillattal - a Kávé Napja 2023

2023. 04. 10., 9:47pm
Magyarországon tizenegyedik alkalommal ünnepeljük a Kávé Napját

 

Idén október 8- án, vasárnap 11:00-18:00 óra között töltik meg újra kávéval az Akváriumot. Számos programmal, kiállítói standokkal, Kávé Napja Brew Blend versennyel és a megszokott remek hangulattal várják a vendégeket a belváros elsőszámú rendezvényhelyszínén.
A kiállítás és a programok után folytatódik a kávébuli a bordó függöny mögött… A Lokálban zajlik a Samurai Speakeasy Party az esemény zárásaként, szuper zenékkel és meglepetésekkel este 8 óráig.

Természetesen vásárolni is lehet A Kávé Napján. A kiállítók különleges szemes kávékkal, kapszulás kollekciókkal, alkoholos kávéitalokkal, koktélokkal és kávés eszközökkel érkeznek.

A belépő árában a programokon való részvétel mellett a KORLÁTLAN KÓSTOLÁS is biztosított a standoknál.
Early bird jegyár: 3000 Ft
Helyszíni jegyár: 3600 Ft


Az Early Bird belépő elővételben, kizárólag online megvásárolható szeptember 7-étől október 7-éig az Akvárium Klub weboldalán. A helyszínen készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel vásárolható a teljes árú belépőjegy.

A belépő a programokon való részvétel mellett a korlátlan kávékóstolást is biztosítja. A barista szakma színe-java és remek hangulat várja a látogatókat a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén egész nap.