Arccal a Milano Unica szakvásár felé

2022. 02. 12., 11:46pm
Indul a közönségszavazás a Szentkirályi Tehetségprogram első divattagozat pályázatán!

 

A szakmai zsűri kiválasztotta azt a három fiatal tehetséget, akik bekerültek a Szentkirályi Tehetségprogram divattagozat pályázatának következő fordulójába.

A hagyományosan utánpótláskorú sportolókat támogató program az idei évtől bővült ki, az új divattagozat célja a 18-25 év közötti divattervezők karrierjének előremozdítása és támogatása.

A közönség december 11-ig szavazhat a fiatal tervezőkre a www.szentkiralyi.hu/tehetsegek oldalon. A fő díjat a legtöbb szavazatot megszerző pályázó nyerheti el.

A négytagú zsűri döntése alapján ezúttal Csorba Kinga, Jiang Erzsébet és Pétz Tekla pályázata bizonyult a legjobbnak. Közülük választhatja ki a közönség azt az egy tehetséget, aki idén januárban részt vehet a divatszakma egyik legjelentősebb eseményén, az Olaszországban zajló Milano Unica szakvásáron.

A pályázatok elbírálása során a zsűri figyelembe vette a jelentkezők korábbi munkáinak eredetiségét, a kivitelezés minőségét, jövőbeli céljaik megvalósíthatóságát, valamint a fenntarthatósági szempontok érvényesülését a pályázatra benyújtott portfólió egészében.

A Szentkirályi Tehetségprogram első divattagozatának nyertesét december 15-ig hirdetik ki a program honlapján.