„Aranylakodalom” és „Móóóbil!”  

2020. 04. 03., 11:15am
A P. Mobil Tavaszi Zsongása - két turné egyszerre. Ritkán adatik meg egy rock zenekar életében, hogy szinte egy időben két országos turnén is részt vegyen.  Márpedig a P. Mobillal éppen ez történik.

A P. Mobil Tavaszi Zsongása - két turné egyszerre. Ritkán adatik meg egy rock zenekar életében, hogy szinte egy időben két országos turnén is részt vegyen.  Márpedig a P. Mobillal éppen ez történik.
A tavaly meghirdetett „Aranylakodalom” című jubileumi koncertsorozat még javában fut, de a korábbi helyszínekre, a nagy sikerre való tekintettel, hamarjában újfent meghívást kapott az együttes.

Viszont ugyanazzal a programmal csak nem mehetnek vissza sehova, ezért útnak indítottak egy másik műsort is „Móóóbil!” címmel, amely a legnagyobb Mobil-slágereket gyűjti egybe a régi szép időkből, a rajongók kívánságait messzemenőkig figyelembe véve.

A két sorozat együtt adja ki a „Tavaszi Zsongást”, melynél aktívabb időszaka aligha volt a zenekarnak a közelmúltban… A zsongás átnyúlik az ország határain túlra is, hiszen a sorozat február 15-én, Dunaszerdahelyen kezdődött, s a későbbiekben érinti Topolyát és Münchent is.

A kiemelt budapesti koncert április 11-én lesz a Barba Negrában, ahová már elővételben is szépen fogynak a belépők.

Pálmai Zoltán 42 év után tért vissza a zenekarba
Hír még, hogy a P. Mobil régi-új dobossal kezdte az esztendőt: Pálmai Zoltán nem kevesebb, mint 42 év után ülhet ismét a dobok mögé.

Ahonnan anno nem önként állt fel. 1978. december 28-án az Uránia moziban várták őt egy koncertre, ám előtte be kellett ugrania adategyeztetésre a hadkiegre – el sem engedték, bevonultatták katonának. Akkoriban ez is megtörténhetett… Így, leszerelését követően, csak négy évtizednyi kitérő után (olyan bandákban játszott, mint pl. HBB, Beatrice, stb) tért vissza, nagy örömmel.

A Tavaszi Zsongás további állomásai:

március 7. Topolya (Vajdaság)

március 13. Nagykáta

március 14. Kiskunfélegyháza

március 20. Pápa

március 21. Keszthely

április 3. jászapáti

április 4. Kisújszállás

április 9. Szigetvár

április 10. Komló

április 11.BUDAPEST

április 12. Szombathely

április 17. Gyöngyös

április 18. Eger

április 25. Kisbér

május 8. München