Apró szépségek a saját készítésű adventi naptárhoz

2021. 30. 11., 8:56am
Ringatózunk a karácsonyfa körül - és nem tudunk betelni a karácsonyra való készület varázslatos hangulatával.

 

Szeretnénk látni a szeretteink arcán is a csillogást - és mi jobb módja ennek, mint egy saját készítésű adventi naptár?

Az új CATRICE Advent Beauty Gift Shop limitált kiadás ideális ajándékokat kínál praktikus mini méretben, hogy a beauty rajongók kitöltsék velük a meglepetés ajtajait – vagy, hogy átéljék a karácsonyi szellemet, és egyedi, ünnepi külsőt hozhassanak létre.

2021 novemberében a csillogás és a mindennapi árnyalatok egy elegáns csomagolásban, aranykristályos kivitelben találkoznak ebben a limitált kiadásban. A tökéletes karácsonyi megjelenésért!

ARCÉKSZEREK - Csillogásra fel!

A CATRICE öntapadós arcékszereivel a tökéletesen csillogó megjelenés nem probléma. Könnyen felvihető, csillogó, ünnepi dizájnt adnak a sminknek. Gyémántszerű kivitelben kapható rózsaszín vagy lila ékkövekkel kiegészítve.

MINI PÚDERES HIGHLIGHTER

A tökéletes ragyogás garantált ezekkel a mini highlighterekkel! A selymesen puha textúra bármilyen bőrszínnel gyengéden elegyedik, és fényvisszaverő pigmentekkel hangsúlyozza azt. A préselt púder állagú highlighter pasztelles arany csomagolásban kapható, és két árnyalatban elérhető: Pink Crystal Glow és Lilac Frozen Glow.

MINI VOLUMIZING AJAKDÚSÍTÓ

A csókos, telt ajkakért! A mentol összetevőnek köszönhetően ezek a praktikus, mini méretű ajakfények láthatóan dúsítják, puhává, és fényessé teszik az ajkakat. Az eredmény: varázslatosan nőies, csókolható ajkak. Két árnyalatban kapható: trendy nude és cool frosty

MINI SZEMHÉJPALETTÁK - A felejthetetlen pillanatok garantáltak!

A két új mini szemhéjpaletta: a Dazzling Pink és Iced Lilac Collection könnyen felvihetőek, valamint matt és fényes árnyalatokat egyaránt tartalmaznak. A hat tökéletesen összhangban lévő rózsaszín és lila árnyalattal matt hétköznapi stílust, vagy ragyogó karácsonyi megjelenést is létrehozhatsz, melyek biztosan felhívják rád a figyelmet. Különlegessége: kiváló minőségű csomagolás ünnepi, aranykristályos kivitelben.

MINI SZEMHÉJFESTÉK ECSETEK Minden szem rád szegeződik!

Ez a két kiváló minőségű, szintetikus sörtékkel ellátott szemhéjfesték ecset megkönnyíti kedvenc szemhéjpúdereid felvitelét. A Mini Eye Blender ecset tökéletes a szemhéjfestékek keveréséhez, a drámaian füstös szemsminkek létrehozásához,

míg a kúpos Mini Precise Eyeshadow ecset ideális partner a hangsúlyos, precíz smink megalkotásában.

MINI KÖRÖMLAKK

Csillogó és fényes karácsonyi körmök akár 7 napig? Nem gond! Ezzel a három körömlakkal, fedőréteg használata nélkül, egy pillanat alatt ünnepi, géllakk hatású körmöket hozhatsz létre, melyek akár egy hétig is kitartanak. És ami a legjobb: praktikus, mini méretüknek köszönhetően biztosan elférnek bármelyik kézitáskában.