Apró bosszúságok helyett egy jó kávé

2020. 16. 09., 5:53pm
Mindenkivel megesett már, hogy az ébresztő kávé elfogyasztása előtt ugrott neki a teendőknek, a reggeli készítésnek vagy az edzésnek. Egyik sem úgy sült el, ahogyan kellett volna.

Mindenkivel megesett már, hogy az ébresztő kávé elfogyasztása előtt ugrott neki a teendőknek, a reggeli készítésnek vagy az edzésnek. Egyik sem úgy sült el, ahogyan kellett volna.

Két kisvideóval és óriásplakátokkal indítja útjára kampányát a - májustól hazánkban is elérhető – kávé márka. Az élet apró baleseteire építő filmeket bárki közel érezheti magához.

„Better Start with Costa”, azaz „A Costa kávéval jobban indul a reggel” szlogennel indul útjára szeptember közepén a kampány. A két 15 másodperces videó arra az érzésre épít, amikor valami egészen apró, mindennapos dolgot elrontunk és az eredmény bosszantó vagy éppen kínos lesz.

Nap, mint nap előfordulnak ilyen pillanatok – egyik vagy másik történetben magunkra ismerhetünk. Könnyen beláthatjuk: egy Costa kávéval jobban indult volna a nap.

A videók elérhetőek itt:

https://youtu.be/eC4vI7UXr6k

https://youtu.be/Gc1Oq7__Oeo

Kávé élmény

A cég küldetése, hogy inspirálja a világot a kiváló kávé szeretetére – ugyanakkor a márka szakít hagyományokkal: a gőzölgő kávé látványa helyett inkább frappáns, fiatalos arculattal jelenik meg, és ezt tükrözik a most készült filmek és a hozzájuk kapcsolódó plakátok is.

A 28 országban jelen levő Coca-Cola HBC magyarországi vállalata a Costa kávé számtalan termékújdonságát vezette be májusban otthoni, elviteles és munkahelyi fogyasztásra egyaránt. A Coca-Cola HBC a kávékeverékek (blendek), különböző kiszerelések és egyedi szolgáltatások széles választékával teszi a Costa-élményt a legjobb kávéélménnyé. A Costa portfóliójában jelenleg megtalálhatóak az őrölt pörkölt és szemes kávék és hamarosan a hazai boltokban megjelennek majd a kapszulás Costa termékek is.