Après-ski – ú,j téli kollekció

2021. 03. 11., 3:12pm
A legújabb téli kollekciót nem véletlenül fotózták a Hintertux gleccser lábánál.

 

A legújabb téli kollekciót nem véletlenül fotózták a Hintertux gleccser lábánál. A kampányt Mateusz Stankiewicz kapta lencsevégre és a képeken olyan összeállításokat látunk, amiket a sípályán és az esti lazítás során viselhetünk.

A síruhákra oly jellemző módon a darabok sokféleképpen kombinálhatóak és rétegezhetőek – ennek tökéletes illusztrációi a képeken látható szettek, melyet Michał Kuś állított össze. 

Az Après-ski - Reserved kollekció rövidebb és hosszabb steppelt dzsekikből, mellényekből,

puha overszized kabátokból, nadrágokból,  foltvarrásos overálokból és puha, kellemes tapintású, különböző textúrájú kötött szettekből áll.

Az egész kollekció praktikus és kényelmes - a tervezők mégis készültek olyan meglepő darabokkal és részletekkel, mint a flitterek vagy holografikus csillámok az elegánsabb között, vagy tweed anyagú ruhák.

Ezeket a holmikat jellemzően különleges alkalmakkor viseljük – ám ezúttal sportos, első pillantásra más stílusú darabokkal párosították őket. Tökéletes példája napjaink népszerű “staying warm” trendjének, amely hangsúlyos rétegezésre épül. Egy biztos, fázni idén nem trendi, és ha ezeket a darabokat választjuk, nagyon stílusosak leszünk!

A színpaletta a rózsaszínre, a lilára, a bordóra és a bézsre, illetve ezek árnyalataira koncentrál, világos kékkel vagy antracit feketével kiegészítve. A gyapjú, a zsenília vagy a rugalmas kötött ruhák textúrája gyengéden elkapják a téli fényt: a színek csillognak és ragyognak a flitteres és holografikus felületeken. A minták többnyire azonos színűek - a hangsúly a foltvarrás és a hullámos varrás motívumokon van.

Kivételt képez a pasztell kockás minta a hosszabb kabáton és a geometrikus virágminták a pulóveren - utalva a jellegzetes hegyvidéki folklórra.

A praktikus kiegészítők fontos részét képezik a kollekciónak, mint a kötött balaclavák, steppelt táskák és kesztyűk,  

plüss kézitáskák és a

belebújós vagy fűzős bakancsok és csizmák.

A kiegészítők színvilága harmonizál a ruhákéival, ami igazán kerekké teszi az összeállításokat.

A márka történetében másodszor, a kollekció kutyaruhákat is tartalmaz. Ezúttal steppelt kabátokat, egyszínű valamint kétszínű, bordó és a rózsaszín kombinációt alkalmaz. A kabátok csatos pánttal rögzíthetőek a kutyusok hasánál és négy méretben kaphatóak.

Az Après-ski kollekció október 26-tól elérhető a www.reserved.com weboldalon.

A stáb:

Fényképezte: Mateusz Stankiewicz @mateusz.stankiewicz // samesyame.agency

Videót készítette: Bart Pogoda @bartpogoda // @visualcrafters.agency

Stylist: Michał Kuś @michalkus

Smin: Daria Day @dariiaday // @divisiontalents 

Haj: Daniel Gryszke @danielgryszke // @divisiontalents

Modell: Marga Esquivel @marga_esq // @premiermodels

Modell: Anniek Kortleve @anniekjk // @premiermodels

Gyártás: Visual Crafters