Álomszép karácsonyi szettek

2021. 15. 12., 10:29pm
Már nagyon készülve az ünnepekre!

 

Ünnepi szettek a teljesség igénye nélkül:

A szépségipari cégek mindig különlegesen egyedi ajánlatokkal, szebbnél szebb, extra ajándékot tartalmazó szettekkel kedveskednek a vásárlóknak.

Mind a női, mind a férfi termékek választhatóak szettben is, gyönyörű csomagolásban, minden igénynek megfelelve

A karácsonyi szettjeikre most is jellemző, hogy ünnepi dobozban – olykor fémdobozban, egyre többször kiemelten tudatos csomagolásban – az adott parfüm mellett egy-egy értékes ajándék található.

Ám a szett ára így is megegyezik az adott szóló parfüm árával.

Így, a szépséges csomagoláson kívül jelentős hozzáadott értéket vihet haza, illetve ajándékozhat a vásárló.

Ha karácsony, akkor Jean Paul Gaultier és az ő ünnepi limitált kollekciója!

A tervező és csapata minden évben meglepi rajongóit. Idén egy imádnivaló skandináv hangulat által ihletett illatpár kiadást lehet beszerezni.

Az ikonikus Le Male és női párja, a Classique, puha, meleg piros-fehér pulcsiba/ruhába öltözött.

A Salvatore Ferragamo márka új, rétegezhető illat újdonságai mellett most a 4 illatot magába foglaló ajándék szettel kedveskedik újdonságra nyitott, kísérletezni vágyó közössége számára.

A szett mind a 4 illatát 15ml-es utazó méretben tartalmazza, így akár bárhová magunkkal vihetjük és kedvünkre alkothatjuk egyedi illatainkat. Az újdonság kizárólag a Douglas Parfüméria kijelölt üzleteiben és webshopjában érhető el:

https://www.douglas.hu/p/salvatore-ferragamo-storie-di-seta-szett-301517

Emlékeztetőül az álomszép kampány videó:

https://www.youtube.com/watch?v=WxDfJJ3fPC4  

Tökéletes, minőségi ajándék az ünnepekre is.

Itt vannak még a Calvin Klein csodás szettjei:

akár szeretteinknek, akár magunknak szánjuk, az ünnepi választékban szintén találhatóak ajándékok a csomagoláson belül. Ezzel kedvez a rajongóknak a márka.

A La Coste kedvelőinek jó ajánlat az Xmas kollekció, szintén női – férfi változatban hozta ki a cég, gyönyörű csomagolásban.

A Marc Jacobs Daisy Love illata a virágos kertet idézi, a doboza pedig - kicsit bolondos, fiatalos játékossága mellett - nagyon szép.  

Lehetne még sorolni a szebbnél szebb, jobbnál jobb ajándéknak valókról, de nézz körül az üzletekben!

Ha pedig online vásárolnál, akkor a lovebrands.hu oldalon rengeteg ajánlatot találsz!

Beauty rajongók, figyelem! Ki nem hallott még a lovebrands.hu beauty weboldalról? Ugye nincs ilyen köztetek? A legtrendibb beauty márkák elérhetőek a webshop-on

Lepd meg szeretteid vagy akár saját magad az elbűvölő termékekkel, vagy fedezz fel további izgalmas karácsonyi ajándék ötleteket a Lovebrands.hu oldalán!