Álomotthon testközelből

2020. 16. 07., 6:50pm
Irány az EXPO360! A 2020-as év, számos szektorban hatalmas változásokat hozott. Az új megközelítés pedig, az online tér adta kiváló lehetőségekből merített. Számos rendezvény az internetre költözött

Irány az EXPO360! A 2020-as év, számos szektorban hatalmas változásokat hozott. Az új megközelítés pedig, az online tér adta kiváló lehetőségekből merített. Számos rendezvény az internetre költözött, lehetővé téve az érdeklődők számára, hogy részt tudjanak venni a programokon.

Az idei év nem kedvezett a rendezvényeknek. Így, a szervezők, új megoldásokat kerestek, hogy a legnépszerűbb programok is közönségükre találjanak, a nehezített körülmények ellenére.

Kompromisszum, kreativitás, alkalmazkodóképesség. Nagyjából ez a három tulajdonság jellemezte azoknak a legnevesebb lakberendezési és otthonteremtési cégeknek a munkásságát, akik képesek voltak innovatív módon, az online térben eljuttatni közönségük számára legújabb fejlesztéseiket és termékeiket.

Az EXPO360 elnevezés egy virtuális sétát takar, méghozzá egy különleges, profi lakberendezők által megálmodott reprezentatív enteriőrben. Lehetőség nyílik a teljes lakás körbejárására: végigsétálhatunk az összes helyiségen, kimehetünk a teraszra, megnézhetjük, hogyan mutatnak a különféle burkolatok, bútorok és kiegészítők a valóságban. És, ha valamelyik elem megtetszik, egy kattintással mindent megtudhatunk róla. Akár rögtön be is szerezhetjük, az online megrendelésnek köszönhetően.

Egy új otthon vásárlásakor, vagy egy már meglévő felújításakor, a nyílászárók cseréje kardinális kérdésnek számít. Az ablakokon túl az ajtók is kiemelt figyelmet kapnak, de ez a fókusz inkább csak a bejárati ajtókra koncentrálódik.

Azonban érdemes nagyobb figyelmet szentelni a beltéri ajtóknak, hiszen ezek a nyílászárók is meghatározó szerepet töltenek be az enteriőrben.

Az EXPO360 számos rendkívül tehetséges és ismert gyártónak ad teret arra, hogy a virtuális lakáskiállításon bemutathassa termékét. A Hörmann, az idei évben, vadonatúj fa ajtóival robbant be a kiállításra, amelyekből számos megtekinthető az online bejáráson.

Európa vezető garázskapu gyártójának 2020-as újításai közé tartoznak a fából készült ajtók, amelyek valóságos üde színfoltot jelentenek a piac széleskörű kínálatában. Az esztétikai kritériumokon kívül azonban fontos, hogy olyan nyílászárót válasszunk, amely hatékonyan képes ellenállni az esetleges sérüléseknek, és hosszú évekig megőrzi az eredeti állapotát.

A virtuális lakáskiállítás, az összes megtekinthető termékkel, az alábbi linken érhető el számítógépről, okostelefonról vagy akár tabletről is.