Álmodj rózsaszín popcornt!

2024. 09. 02., 8:34pm
A Cinema City elhozza Neked Valentin napra

 

 Épphogy csak elkezdődött a jalapeno-lime ízesítésű zöld nachos sikersztorija. A Cinema City – Valentin nap alkalmából – máris újabb ínycsiklandó ízőrülettel vár mindenkit, legyen szó barátokról, párokról vagy a mozi szerelmeseiről.

A mozilánc február 14-e szerdától – a készlet erejéig – napokon át rózsaszín popcornnal édesíti meg a filmnézés közös örömét. Egyúttal arra is felhívja a figyelmet, hogy a mozi nem válogat, mindenkit összehoz: legyen az páros vagy éppen „páratlan”.

A mozizás a covid után is az egyik legnépszerűbb szórakozási forma maradt, emellett a kultúránk elengedhetetlen része. Éppen ezért a vállalatnak kiemelten fontos, hogy a nézők visszajelzéseit figyelembe véve nyújtson még teljesebb filmélményt. A hatalmas vászon örök varázsa, a lehető legjobb minőségben átélhető képi és hanghatások megmozgatják a nézőket, érzelmeket váltanak ki belőlük és néhány órára kiszakítják őket a hétköznapokból. De egyúttal társasági program is, ami tökéletes választásnak bizonyulhat, ha gyors, mégis hosszabb távon ható feltöltődésre vágyunk. Talán ennek is köszönhető, hogy a Valentin napi programok toplistáján előkelő helyet foglal el a mozi.

Az élményt persze nem csupán a helyszín, a filmválasztás is nagyban meghatározza, a 2024-es Bálint napi „néznivalók” kínálata pedig meglehetősen változatos. A romantika sokféle árnyalatát megtaláljuk a palettán: lesz „csipkelődős” screwball komédia, ilyen az Imádlak utálni; „kémes-menekülős”, azaz az Argylle: a szuperkém; „halálian romantikus”, vagyis a Liza Frankenstein. Aki komolyabb hangvételű mozimágiának vetné alá magát, az megtalálhatja a számítását az Elvis és felesége legendás szerelmét feldolgozó Priscilla-ban, vagy egy kiadós Dűne Első rész-újrázásban, amely felkészít az év moziszenzációjaként érkező második fejezetre.

Az idei ünnep más lesz, mint a többi: a fontos hangulatépítő összetevők, köztük a Cinema City által kínált epres ízesítésű popcorn rózsaszín változatot visznek a Valentin napi filmezés élményébe. Emellett a mozilánc külön meglepetés-ajánlattal is készül a szívecskeimádó szerelmespároknak és mindenkinek, aki szereti: a menü két üdítőt, egy nagy ízesített popcornt és egy Milka szíves pralinét tartalmaz majd.

 Nincs más hátra, mint kényelmesen elhelyezkedni a bársonyos székeken, és együtt átélni a különleges film- és ízkalandokat.