Állj készen, hogy ellopd a show-t!

2022. 31. 10., 11:05pm
Egy elbűvölő új illat, ami a szezon sztárja lesz!

 

Csodás ajándék karácsonyra is

Egy új Broadway kedvenc érkezik a városba, aki megnyeri a szíveket, bármerre is jár. Ezen a télen az ESCADA bemutatja a kollekció új „szívét”: Show Me Love, a legelső elragadó Eau de Parfum, amely egyenesen a színpadra hívja a lányokat, hogy átélhessék az ovációt és megtapasztalják a sztárok életét.

A Broadway éjszakák elbűvölő világa

Húzd szét a függönyt és hagyd, hogy a csillogás és az izgalmak világába sodródj! A lányok, akik imádnak rivaldafényben lenni, egyszerűen el lesznek ragadtatva ennek a teátrális illatnak az intenzitásától, ahogyan általa egyből megérzik a Broadway Showk világának varázsát.

A Show Me Love Eau de Parfum egy igazi sztár erejével rendelkezik, egyben az érzékiség és az édesség kifinomult elegye. Az újdonságot Alexandra Carlin parfümőr alkotta meg.

Az illat robbanó áfonya és ragyogó citrus jegyekkel indít. Ezt az ínyenc illatot az áfonyás jázmin macaron gyümölcsös-virágos kontrasztja ihlette. A nőies szívjegy, az érzéki jázmin megidézi a vanília és a szantálfa krémes jegyeit, majd mintegy utolsó meghajlás a színpadon, az illat egy finoman édes, megnyugtató selyemgubóba burkolózik.

Felidéz és függőséget okoz

A Show Me Love egy vegán tanúsítvánnyal rendelkező illat. Tükrözi az ESCADA misszióját azzal kapcsolatban, hogy olyan kortárs illatokat alkossanak, amik jóval környezettudatosabbak.

A fényes, szív alakú üveg háromféle méretben, 30ml, 50ml és 100ml kapható. Mélyvörös bársonyba öltöztetve megidézi a színházfüggönyök időtlen pompáját.

Az illat doboza szintén minden tekintetet magára vonz, ahogyan a Broadway stílusú “LOVE” felirat körbe fut rajta.

Ezt a lehengerlő illatot arra tervezték, hogy meglepetést és örömet okozzon. A Show Me Love inspiráló történeteket mesél és hangulatos látványt közvetít, így kelti életre a Broadway musicalek világát.

Ezzel a bátor, elragadó Eau de Parfummel nincs vesztegetni való idő. Ez az a pillanat, amikor ideje szétrántani a függönyöket, színpadra lépni és ragyogni, akár egy sztár.

#ShowMeLove #WorldHeartDay

Elérhető: 2022. október

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban, valamint a www.lovebrands.hu oldalon

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.