Alapos és kíméletes borotválkozás

2023. 15. 12., 9:33pm
Tökéletes ajándék lehet a férfi ismerősöknek a karácsonyfa alá az elektromos borotva, a Braun legújabb csúcskészüléke

 

A technológia fejlődése jó ideje már a fürdőszobánkban is jelen van. A szépség-és bőrápolás területén számtalan innováció született, amelyek célja a hatékonyság növelése mellett a felhasználóbarát eszközök létrehozása. Nem kivétel ez alól a borotválkozás sem. A selymesen sima bőr egyet jelent az ápolt, magabiztos megjelenéssel.

A Braun új csúcskészüléke minden eddiginél alaposabb és kényelmesebb használatot biztosít. Az olyan mindennapos tevékenységek, mint a borotválkozás a férfiak többsége számára a szükséges, ám nem feltétlenül kellemes időtöltés kategóriájába tartoznak, amin a lehető leggyorsabban szeretnének túlesni. Ráadásul a rövidtávú eredmények miatt többségük napi szintű mókuskerékben érzi magát. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően ennek nem kell többé így lennie. 

Legyen szó friss borostáról vagy három, akár hét napos szakállról, a Braun S9 PRO+ számára nincs akadály! Ez a forradalmi készülék elhozza a személyre szabott, egyedi igények szerint alakítható borotválkozás élményét mindenki számára. 

Intelligens autosense technológiája alkalmazkodik az arcszőrzet sűrűségéhez, így optimalizálva teljesítményét a tökéletesen sima végeredmény érdekében. 

Kivételes hatékonyságának titka az öt tökéletes elemből álló pengerendszerben rejlik. Direct & Cut pengéje megbirkózik a különböző irányba növő, nehezen kezelhető szőrszálakkal is. Eközben különleges, SkinGuard fémsávjának köszönhetően kíméletes a bőrhöz és megóvja azt a borotválkozás során gyakran előforduló sérülésektől is. Beépített ProTrimmer pengéje lehetővé teszi a bajusz, az oldalszakáll vagy az orr alatti területek szőrzetének abszolút pontossággal történő formálását is.  

Az ultraéles pengék titánbevonattal készülnek, ami a hatékonyságon túl jelentősen megnöveli azok élettartamát is. Éveken keresztül élesek maradnak, így csökkentve a pengecserék szükségességének gyakoriságát. Ez nem csupán kényelmi, de környezetvédelmi szempontból is fontos tulajdonság, emellett pénztárcabarát is egyben. 

A makulátlanul sima arcbőr érdekében sem szükséges többé kompromisszumot kötni. A Sonic technológiának hála a készülék minden mozdulattal több szőrszálat fog meg. Percenként akár 10 000 mikro rezgése csökkenti a bőrirritáció lehetőségét és kíméletes borotválkozást biztosít. A 40 fokos szögben dönthető fej még a nehezen elérhető területeken, az áll alatt és a nyaki részen is precíz, ám gyengéd borotválkozást tesz lehetővé. 

Ami pedig a személyre szabott használatot illeti: mivel Braun S9 PRO+ 100%-ban vízálló, így zuhanyzás közben is alkalmazható. Egyéni preferenciák alapján, szárazon, vizesen vagy borotvahabbal, illetve borotvagéllel együtt használva is tökéletes végeredményt biztosít. 

Lítiumion akkumulátorának hála egy feltöltéssel akár egy órán át vezeték nélkül működtethető a készülék. Ám egyetlen borotválkozáshoz a mindössze 5 percig tartó gyorstöltés lehetősége is választható. 

A hozzá tartozó innovatív SmartCare Center lehetővé teszi a borotva megfelelő tisztítását és ápolását a hosszútávú használhatóság érdekében. A termékcsomag része továbbá a praktikus PowerCase töltőtok, ami különösen hasznos lehet például utazás közben. Prémium minőségű anyagból készült, így megvédi a készüléket a mechanikai sérülésektől és a szennyeződésektől. Ráadásul megnövelt, akár 90 percen át tartó vezeték nélküli használatot biztosít. 

A Braun S9 PRO+ tehát finomra hangolt technológiája és minőségi kiegészítői révén maximális eredményt garantál igazi luxus színvonalon, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a mindennapos borotválkozási rutinból. 

A készülék most 5 év garanciával megvásárolható. A Braun exkluzív garanciaprogramjának köszönhetően a kiterjesztett garancia 3 évvel hosszabbítja meg az országa jogszabályai által előírt garancia felső határát, vagyis a 2 évet. 

További információk: www.braun.hu