Akár nappali, akár esti viselet 2024

2024. 29. 01., 9:47pm
Maja Weyhe, a népszerű it-girl mutatja be a Reserved új, átmeneti kapszula kollekcióját

 

Független, bátran kísérletezik a trendekkel, de a letisztult, formákat is értékeli. A Reserved kampányában Maja Weyhe-t(@majawyh), a divatszakma egyik legnépszerűbb it-girl-jét köszönthetjük - aki tökéletesen megtestesíti a Reserved attitűdöt.

Maja már régóta a legfontosabb divathetek állandó szereplője és a vezető divatmagazinok szereplője: jellegzetes stílusát, amely a nemtörődömség és az igényesség kombinációja, nemzetközi fotósok kapják lencsevégre.

Arra a kérdésünkre, hogy mit jelent számára a stílus, ezt a választ kaptuk: mindannak az eredménye, ami hatással van ránk és mindennapi életünkre. Maja tervezői, fotós és modell munkájának gyümölcsét csaknem 400 ezer emberrel osztja meg nap mint nap a közösségi médiában.

A Reserved számára egy olyan kollekciót mutat be, amely kézen fogva vezet be minket az új szezonba: „Olyan nőknek készült ez a kollekció, aki szereti élvezni a minden napjait és örömét leli abban, hogy saját magának öltözködik” – mondta Maja. Bár Németországban született, ahol a mai napig sok időt tölt, a kampányt - a számára oly kedves és szeretett - Olaszországban, pontosabban Firenzében készítette.

A kollekciót a különféle textúrák és szabások kontrasztja határozza meg: matt a fényessel, szűk szabások az over sized-dal, mint például a bouclé anyagú miniszoknya és a fényes anyagú terjedelmes bomber dzseki.

A Majával készített képeken is visszaköszön ez a játék, a kötött pulóverrel, párosított cargo nadrág, amit egy gyöngysorra hajazó ezüstlánccal koronázott meg.

A kollekciót a visszafogott tört fehér és sötétkék színpalettára épülő monokróm darabok uralják.

De az egyik legerősebb trend szín, az ezüst is felbukkan.

Kulcs darab – többek között - kétségtelenül az ezüst, krokodil mintázatú szoknya és a hozzá készült dzseki. Az ezüstszín a kiegészítők esetében is uralkodó marad: a ruhákhoz hasonlóan itt is az volt a cél, olyat alkossanak a tervezők, amelyek alkalmasak nappali és esti viseletre is.

A kollekció már elérhető a kiválasztott üzletekben, online és a Reserved alkalmazásban.