Ajándékozz „Feel Alive” életérzést

2018. 01. 01., 7:00pm
A karácsony közeledtét nemcsak a száncsengők csilingelése, hanem az időjárás is előre jelzi. Habár az idei tél nálunk eddig eléggé enyhe, azért síelni, kirándulni lehet.

A karácsony közeledtét nemcsak a száncsengők csilingelése, hanem az időjárás is előre jelzi. Habár az idei tél nálunk eddig eléggé enyhe, azért síelni, kirándulni lehet.

A síruhánkban a szomszédos országokban csúszhatunk le a hófödte hegycsúcsokon. A Helly Hansen őszi-téli kollekciójával megtalálhatjuk a tökéletes ajándékot az outdoor és a téli sportokat kedvelő szeretteinknek.

Az alkalmas öltözék kiválasztása a legalsó réteggel, a tökéletes aláöltöző megtalálásával kezdődik. Az idei őszi-téli Helly Hansen kollekcióban található Lifa® Merino ½ Zip base layer-ek tartós meleget biztosítanak az olyan  alacsony intenzitású tevékenységektől kezdve, mint a hűvös reggeli munkába menetel, egészen a magas intenzitású aktivitásig, mint a fekete pályán való buckasízés. A téli sportokat kedvelő hölgyeknek és uraknak a különböző mintázatú aláöltözők tökéletes ajándékok lehetnek a karácsonyfa alatt.

Azoknak a szeretteinknek, barátainknak, akik időjárástól függetlenül imádnak kirándulni, túrázni, a Helly Hansen Odin Veor Down és W Odin Veor Down kabátja nem okozhat csalódást. A Mountain kollekció pillekönnyű és könnyen összecsomagolható kabátjai ellenőrzött forrásból származó lúdtollal vannak bélelve, és emellett olyan technikai elemeket tartalmaznak, mint a H2Flow hőszabályzó rendszer, a PrimaLoft® szigetelés és a vészhelyzet esetén fontos Hi-Viz technológia.

A síelés és a freeride szerelmeseinek a Helly Hansen Ski kollekciójában megalkotta a W Platinum Jacket-et és díjnyertes Elevation Shell Jacket kabátot. Mindkét kabátban megtalálható az idei kollekció egyik legnagyszerűbb újdonsága, a Life Pocket technológia. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően már nem kell aggódnunk azon, hogy az Instagramon vagy a Facebookon nem tudjuk megosztani kedvenc síelős pillanatainkat, mert a zsebet a NASA-val közösen úgy alakították ki, hogy megőrizze okostelefonunk akkumulátorának a működési idejét. Ráadásul, amennyiben sífelszerelést vásárolunk, nem csupán egy fantasztikus új öltözettel lepjük meg az ajándékozottat, hanem a Helly Hansen Ski Free programjának köszönhetően egy nap ingyen síelést is kap, hiszen a rajta lévő címke egy egynapos síbérletre váltható, amely világszerte több mint 55 síterepre érvényes, köztük a mátraszentistváni Síparkban vagy a Kékestető Sícentrumban.

A Helly Hansen a profik által tesztelt technológiát stílusos darabokba bújtatta az idei Urban kollekcióban. A Svalbard Parka női és férfi verziója az extrém kalandorokat és a divatos városiakat egyaránt melegen tartja, miközben stílusos megjelenést biztosít munka vagy más társasági események alkalmával. Az Expedition Parka megtestesíti mindazt a kényelmet, védelmet és szigetelést, amire egy sarkvidéki vagy egy magaslati expedíció során szükségünk lehet.

További Helly Hansen öltözetek és kiegészítők:

https://www.hellyhansen.com/