Ajándék tippek

2017. 06. 12., 7:19pm
Megint karácsony! Ilyenkor szívünket, asztalunkat, otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük

Megint karácsony! Ilyenkor szívünket, asztalunkat, otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük, és meghitt pillanatokat töltünk el családunk körében.  A fenyőfa alól nem hiányoznak az ajándékok sem!

Jó kapni, de még jobb adni! Ám néha fejtörést okoz, hogy mit, mert nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteink számára. Ebben nyújthat segítséget az AVON ajándékbazár, amelyben szuper tippeket kapunk, hogy a legmegfelelőbbet választhassuk.

A hölgyek esetében tökéletes választás lehet egy finom virágos vagy akár egy bódítóbb illat. Az idei legkülönlegesebb újdonsággal, az AVON Eve Duet parfümmel nem lőhetünk mellé! Ez a kétvégű parfüm önmagában, de akár egymással keverve is használható, és az aktuális hangulathoz igazítható illat.  Emellett mi sem illene jobban a karácsonyi időszakhoz, mint a Luxe karneváli csomagolású termékei, melyek káprázatos színei emelik az ünnep fényét. De gyönyörűek a testápoló szettek is:

Az uraknak telitalálat lehet egy férfias, mégis kellemes illat, mint a Black Suede Night vagy a Full Speed kölni, amelyeket akár szettben is ajándékozhatunk párunknak vagy férfi ismerőseinknek. Továbbá fantasztikus tisztálkodási, és borotválkozási szetteket találhatunk idén is a márka kínálatában.

Számtalan fiatal lányoknak szóló, izgalmas ajándék tippet kínál nekünk ebben az évben is az ajándékbazár.  Sminkmániás barátnőnket vagy testvérünket lepjük meg a mark. folyékony ajakrúzsok krémes, matt hatású vagy elképesztően ragyogó variánsával, esetleg ékesítsük a sminkes neszesszerét a True dekorkozmetikumok ünnepi csomagolású darabjaival! Szép és különleges ajándék a Pur Blanca illat:

A legkisebbek arcára könnyen mosolyt csalhatunk a karácsonyi újdonságokkal. A Pingvinlányos habfürdővel az alma és a fahéj varázslatos illatát csempészhetjük a fürdőszobába, míg a Pingvinfiús verzióval a szilva és a vanília aromáival vidíthatjuk fel az esti fürdést. A kishercegnőket pedig örvendeztessük meg egy különleges illatkompozíciójú Hello Kitty® ajándék-szettel, amely három különböző gyümölcsös illatot tartalmaz:

Nem feledkezett meg drága Nagymamáinkról sem a kozmetikai márka. Válasszunk akár az Anew Platinum 55 éven felülieknek szóló arcápolói közül: vagy akár a Care karácsonyi köntösbe bújtatott testápoló családjából, amelyek mindegyike megadja a megfelelő táplálást és gondoskodást az érett bőrnek.

További ajándékötleteket az infografikában, az aktuális AVON katalógusban és a www.avononline.hu weboldalon találhatunk: