Ahol a sellő szeret jeges vízben úszni

2023. 11. 05., 10:53pm
Nyári italkülönlegességek: jeges kávék és hűsítők

 

A kávézólánc nem vár az időjárásra, hivatalosan is megnyitja a nyári szezont. Ebben a különleges jeges kávék épp úgy helyet kapnak, mint a vibráló árnyalatokban pompázó ajándéktárgyak.

Fantáziadús frissítők, a vegán vagy épp koffeinmentes italkülönlegességek már további költség nélkül kérhetőek kávézói kínálatában elérhető tejalternatívákkal, így senkinek nem kell kompromisszumot kötnie.

Az idei nyár még véletlenül sem a visszafogottság jegyében fog telni, legalábbis ami a Starbucks szezonális kávé- és italkülönlegességeit illeti. Régi kedvencek, meglepő újítók és egzotikus utazók kaptak helyet a kávézólánc nyári kínálatában, amely képes megfelelni a hagyományos és a nem mindennapi kávézás iránti vágyaknak is.

Jeges csobbanás a pohár mélyére

A jegeskávék gyakorlatilag egybeforrtak a nyárral, hiszen ki az, akit nem csábít a kávéban lubickoló jégkockák látványa, és a lassú olvadás utáni selymesség? A Starbucks idén három, jellegükben egymástól különböző jegeskávéval kíván hatni az érzékekre, hogy mindenki megtalálhassa a hangulatához tökéletesen illő hideg kávékülönlegességet:.

Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso

A vegán felrázós - és még véletlenül se vagány felvágós - Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso mellett visszatért a visszafogottan édes Salted Caramel Cream Cold Brew,

Iced Starbucks Blonde® Latte

de helyet kért a szezonális italok között a klasszikusan bájos Iced Starbucks Blonde® Latte is.

A krémes jegességre vágyók a tört ostyadarabokkal megszórt habréteg alatt megbúvó Chocolatey Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage személyében találhatják meg az igazit, feltéve, ha nyitottak a nyári kávé-kalandokra.

A Strawberry Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage pedig sokkal több egy fehér-piros koffeinmentes gyümölcsös hűsítőnél – tedd próbára!

A kávézás élménye egyszerűen utánozhatatlan, ám van, amikor az ember más jellegű italt kíván. A sárkánygyümölcs, mint kaktusztermés egyszerre hordozza magában a trópusi felfrissülést és a mindenkit meghódító egyediséget. Épp ezeket testesítik meg a kávézólánc új frissítői, a Mango Dragonfruit Starbucks Refresha® Drink és a Dragon Coconut Starbucks Refresha® Drink, amelyek nem csupán a pink szín kedvelőit fogják lenyűgözni.

Mango Dragonfruit Starbucks Refresha® Drink

Vidd magaddal és élvezd, ahol kedved tartja!

Az otthoni kávézás örömét most egy visszatérő kedvenccel tehetjük még vonzóbbá, amely idén a Zambiából, Nyugat-Szumátrából és Brazíliából származó kávészemek különbözőségében rejlő harmóniát testesíti meg.

Az Odyssey Blend grapefruitos alaptónusát a pörkölt mogyorós íz jegye teszi igazán kivételessé. Így akár repülőjegy nélkül is átélhetjük az egzotikus utazás élményét – akár reggel, közvetlenül az ébredést követően egy vidám nyári árnyalatokban játszó Starbucks bögrében. De magunkkal is vihetjük forró vagy épp hideg kávénkat a szezonálisan elérhető narancssárga színekben vibráló reusable cup-unkban.