AZ ÚJ #FLORAFANTASY fejezet

2022. 27. 09., 6:16pm
Lépj be a korlátlan szabadság új dimenziójába!

 

A történet a Gucci Flora Gorgeous Gardenia parfümmel kezdődött, most pedig új illattal gazdagodik a #FloraFantasy vidám hangulatú világa.

A 2022 őszén megjelenő új illatot Petra Collins fotói keltik életre a varázslatos kampányban. Főszereplője a többszörös platinalemezzel büszkélkedő énekes-dalszerző Miley Cyrus.

A#FloraFantasytörténet

A #FloraFantasy történet 2021-ben indult a Gucci Flora Gorgeous Gardenia parfümmel, egy cuki rózsaszín világban, melyet a japán kawaii stílus ihletett, pop elemekkel gazdagon megtűzdelve. Virágok és pihe-puha bundájú állatok körében Miley Cyrus az illat bűvöletében egy képzeletbeli utazásra invitál bennünket, valódi örömteli pillanatokat élhetünk meg egy álomszerű világban. Saját generációja értékeit képviselve az önkifejezés, optimizmus és hitelesség mellett kötelezi el magát, ennek jegyében hív bennünket egy anime kalandra.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum

Az újdonság pompás illatkompozíció, melynek kiemelt összetevője a jázmin abszolút (Jasmine Sambac Absolute). A nemes jázminból különleges eljárással vonják ki a ragyogó esszenciát, amely a Gucci Flora Gorgeous Jasmine szíve-lelke. A fő alapjegyek a szantál és a benzoin, melyek megnyugtató, érzéki ötvözete egyedi illatot varázsol viselője bőrére. Energikus, örömet sugárzó illat, aminek vidám jellegét tovább fokozzák a mandarin virág és a magnólia esszencia optimista jegyei, örömteli derűvel átitatva az illatkompozíciót.

Illatcsalád: Virágos
Illatjegyek:
Fejjegy: mandarin
Szívjegy: spanyol jázmin, magnólia akkord
Alapjegy: szantálfa

A csomagolás

Az álomszép illatüveg színvilágát a türkizkő ihlette, mert nem csak nyugtató hatású, hanem a remény és védelem szimbóluma is egyben. Az illatüveg ékessége Alessandro Michele vízióját megjelenítő különleges Flora minta, amely a dizájn varázsát adja. A csodaszép illatüveg méltó keretet ad a Gucci Flora Gorgeous Jasmine illatnak, sugározza a belső inspirációt, melynek születését köszönheti.

A kampány

Petra Collins művészi fotóin ismét Miley Cyrust láthatjuk. Folytatódik a #FloraFantasy kampány, méghozzá varázslatosan ragyogó térben. A fantáziadús történet a hálószobában kezdődik, ahol az álmok szövődnek. Itt érzi igazán otthonosan magát hősnőnk.

Összebújik cicájával a puha ágytakarón és az élethű méretnél nagyobb Gucci Flora Gorgeous Jasmine illatüveg inspiráló bűvkörében kezdődhet az álmodozás.

A napsugarak fényében fürdő szellő kölcsönöz ragyogást a szoba kék és pink színvilágának, míg a pasztellárnyalatú jelenetek a film szürreális hangulatát erősítik és a nézőt anime álomvilágba repítik.

#FloraFantasy

Stáb:

Kreatív igazgató: Alessandro Michele

Művészeti igazgató: Christopher Simmonds

Fotóművész/Rendező: Petra Collins

Sminkmester: Thomas de Kluyver

Hajstylist: Paul Hanlon

Zene:

“Delicious”

Dalszerzők: Jacqueline Blake (PRS), Caroline Askew (PRS), Conall Ronan Fitzpatrick (PRS)

Kiadó: Wixen Music UK Ltd (PRS)

Producerek: Omer Fedi & Blake Slatkin

Előadó: Miley Cyrus

Elérhető: 2022. ősz

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban és a kiemelt magán parfümériákban

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.