A zene mindenen átívelő hangja

2022. 04. 07., 10:40pm
Hamarosan kezdődnek a Virtuózok V4+ 2022-es évadának forgatásai, központi helyszíne a Hard Rock Hotel Budapest lesz.

 

Hamarosan elkezdődnek a Virtuózok V4+ 2022-es évadának forgatásai, amelynek központi helyszíne a nemrégiben megnyílt Hard Rock Hotel Budapest lesz.

A Virtuózok és a Hard Rock Hotel Budapest partnerségre lép, hogy ötcsillagos zenei élményt nyújtson.

A nemzetközi zsűri 2021

A szálloda többek között biztosítja a Virtuózokban közreműködő sztároknak: Maestro Plácido Domingonak, HAUSER-nek, Matteo Bocellinek és Pablo Sainz Villegasnak, valamint a Virtuózok fiatal tehetségeinek pihenését, felkészülését.

Maestro Plácido Domingo és Miklósa Erika

Az együttműködésnek köszönhetően a Hard Rock Hotel Budapest július 10. és 23. között egyfajta közösségi térré alakul át. A kis virtuózok nem csak ugyanazt az ötcsillagos luxust és életérzést élhetik át, mint a zsűri tagjai és a mentorok, de folyamatosan próbálhatnak is a Hard Rock Hotel Budapest termeiben. A szervezők szeretnék, ha a Nagymező utcai épület a kultúra és a komolyzene fellegvára lenne erre az időszakra, s a zene szeretete összekötne mindenkit nemtől, kortól, zenei ízléstől függetlenül.

Peller Mariann, a Virtuózok alapítója és producere

„Évről-évre azon dolgozunk, hogy a komolyzenét közelebb hozzuk az emberekhez oly módon, hogy fiatal tehetségeket ismertetünk meg a nagyközönséggel. Örömünkre szolgál, hogy 2022-ben új partnerünkkel, a Hard Rock Hotel Budapesttel azonnal megtaláltuk a közös hangot, a zene mindenen átívelő hangját, és együtt új szintre emelhetjük missziónkat. Neves, nemzetközileg elismert előadókkal, valamint műsorunk korábbi győzteseivel is találkozhat a közönség. Emellett pedig a versenyzők és a világhírű zsűritagok, mentorok együtt is zenélhetnek, kötetlen és baráti hangulatban” - mondja Peller Mariann, a Virtuózok alapítója és producere.

„A Hard Rock Hotel Budapest életében központi helyet foglal el a zene, így célunk, hogy különleges zenei és vizuális élményt nyújtsunk mindenki számára. A klasszikus zene hosszú és színes múltra tekinthet vissza hazánkban. De a múlt neves zeneszerzőin és muzsikusain túl büszkék lehetünk a jelenre is. Hiszünk a zene és a tehetség erejében, így a Virtuózok Produkció számunkra tökéletes partner. Büszkék vagyunk rá, hogy ez idő alatt kizárólag a szállodában elérhető egyedi élményeket nyújtunk a helyi és nemzetközi közönség számára. Sessions éttermünkben erre az időszakra hangolt, dedikált fogások és italok várják az érdeklődőket” – hangsúlyozza Jakab Gábor szállodaigazgató.

Már javában zajlanak az első magyar fejlesztésű komolyzenei tehetségkutató műsor nyolcadik évadának előkészületei, mely - az elmúlt két évhez hasonlóan - ezúttal is nemzetközi színtéren valósul meg. A Virtuózok Visegrádi Négyek+Szlovénia versenyzőinek részvételével zajló elődöntők és döntő a nyár folyamán elkezdődnek, melynek során a Virtuózok Produkció és a Hard Rock Hotel Budapest még színesebbé szeretné tenni a klasszikus zenélést.

 

 

A nagyközönség számára is elérhető programokról a Virtuózok és a Hard Rock Hotel weboldalán és közösségi média oldalain lehet majd tájékozódni.

www.virtuosos.com

https://www.youtube.com/c/VirtuozokHu

https://www.facebook.com/virtuosostalentshow

https://www.instagram.com/virtuozok/

https://www.tiktok.com/@virtuosostalentshow?

www.hardrockhotels.com/budapest

https://www.facebook.com/HardRockHotelBudapest/

https://www.instagram.com/hrh.budapest/