A vörösnél is vörösebb.

2021. 05. 10., 5:00pm
Az élet EXTRA ROUGE.

 

Az élet EXTRA ROUGE. Nina Ricci a rajongóit egy ellenállhatatlanul pimasz és merész, határozottan intenzív, életvidámságot árasztó, energikus újdonsággal lepte meg.

EXTRAvagáns, EXTRAvertált, EXTRAínyenc.

Az ikonikus Nina alma illatüveget tetőtől talpig bársonyos hatású vörös lepel borítja és mintha valaki beleharapott volna a ropogós gyümölcsbe. Most még kíváncsibb vagy a tartalmára.

Az új orientális-virágos illat fő összetevői a fekete ribizli, málna, rózsabimbó, tea, praliné és vanília. Függőséget okozó finomság!

NINA EXTRA ROUGE - Pimaszul Nina...

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amit almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

2019-en jelent meg a Nina Rouge. Vörös, mely a szenvedély színe. Vörös, mely a merészség színe. A Nina Rouge bátran felvállalja egyedi ínyenc karakterét bourbon vanília és ropogós karamell illatfelhőbe burkolt citrusos jegyekkel, málnával, gardéniával és gyömbérvirággal. Függőséget okozó finomság.

EXTRA Rouge riadó

A Nina Rouge hagyományához híven a vadonatúj, ellenállhatatlanul csábító illat határozottan intenzív: Nina Extra Rouge, a szuperlatívuszok pazarul kényeztető ünneplése, ahol az intenzív virágos akkordok ínycsiklandó jegyeket ölelnek körbe. Mitől annyira merész? Az ínyencség magasiskoláját, a kényeztetés felsőfokát testesíti meg.

EXTRA Rouge Élet

A Nina Extra Rouge jókedvet, életvidámságot árasztó különleges vörös színe a Nina Ricci divatkollekciók kisugárzását idézi meg. Rushemy Botter és Lisi Herrebrugh művészeti igazgatók páratlan szakértelmét dicséri a dizájn. A márka Couture hagyományait élénk, energikus színárnyalatokkal ötvözi a páratlanul modern megjelenésért. A szín az egyediség kifejezésének eszközévé válik.  Különösen, ha egy ennyire merész, magát bátran megmutató színről van szó.

Bársonyos illatüveg

Az almát formázó ikonikus illatüveget, amely méltán tett szert népszerűségre világszerte, már nem kell bemutatni.

A Nina Extra Rouge illatüveget tetőtől talpig bársonyos hatású vörös lepel borítja és mintha valaki beleharapott volna a ropogós gyümölcsbe. Merész választás. A pazar vörös külső az eddigieknél még vörösebb belsőt rejt!

Az ikonikus alma alakú üvegek az egész világon ismertek. A Nina Extra Rouge ezúttal intenzív, bársonyosan matt pirosba öltözött... A vörös külső pedig még inkább vörös belsőt takar, ami tökéletesen látszik az oldalán látható harapás nyomnál.

A vadonatúj illat a fekete ribizli zöld jegyével nyit, melyet a friss málna zamata fokoz tovább. Ezután a virágos szívjegy következik, mely a rózsabimbó finomságát az enyhén fűszeres tea jegyével ötvözi, míg az ellenállhatatlanul bársonyos alapjegy az illat érzékiségét emeli ki, a vanília és praliné keverékével.

 Illatcsalád: orientális, virágos

Fejjegy: feketeribizli, málna

Szívjegy: rózsabimbó, tea

Alapjegy: praliné, vanília

 

EXTRAvagáns, EXTRAvertált, EXTRA-ínyenc

Figyelmeztetés!  Extrém finomság a közelben... Kevés ennyire kényeztető illat létezik.

Az intenzíven ínyenc keleties virágillatot árasztó Nina Extra Rouge zöld fejjeggyel, fekete ribizlivel indít, amely kiemeli a málna üdeségét és a kesernyés-édes grépfrút vidám energikusságát. Ezt követően bontakoznak ki az illat virágos szívjegyei, ahol a rózsarügy finom illata elegyedik az enyhén fűszeres tea zamatával, és előkészítik a színteret az ínycsiklandóan ellenállhatatlan és érzéki vaníliás és pralinés alapjegyeknek.

A Vörösnél is Vörösebb!

Ismét a Nina karakterét tökéletesen megtestesítő holland modell, Estella Boersma kelti életre Nina Ricci legikonikusabb hősnőjét.

A Nina Extra Rouge illat arcaként Estella EXTRApajkos, EXTRAvidám, EXTRAmerész. Lázadó vörös Nina Ricci ruhába bújva - Rushemy Botter és Lisi Herrebrugh alkotása – végtelenül jól szórakozik, játszik az óriási almaformájú üveggel, amely egyben a kirobbanó öröm, szabadság és játékosság XXL szimbóluma is egyben. A márkánál, ami extravagáns, az egyben elegáns is.

Ilyen az élet az Extra Rouge illattal!

Az új kampányhoz elképesztően modern kreatívokat alkotott a brand.

Youtube line: https://www.youtube.com/watch?v=8fAn7gZxwWw

Instagram: https://www.instagram.com/ninaricci/

 Online link: https://www.douglas.hu/p/nina-ricci-extra-rouge-noknek-179443