A visszaszámlálás már régen elkezdődött

2021. 14. 09., 11:25pm
Napok múlva nyit az Etele Pláza! Felejtsd el, amit eddig a bevásárlóközpontokról gondoltál!

Szeptember 17-én innovatív digitális megoldásokkal, exkluzív divat kínálattal, az ország legnagyobb ételudvarával és számos egyéb izgalmas élménnyel várja vásárlóit Budapest legmodernebb plázája!

Nézzük, mit ajánlanak a vásárlóknak, a betérő érdeklődőknek, a szórakozni vagy csak kávézni vágyóknak!

ETELE Plaza – Tele legekkel

A beruházók ezt vallják:

Elmondhatatlan örömmel és büszkeséggel írjuk ezeket a sorokat. Az elmúlt év akadályait leküzdve, hosszú évek előkészületei után elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy hivatalosan is bejelenthetjük: célegyenesben vagyunk, már tényleg csak néhány hét, és kitárjuk az Etele Plaza kapuit.

Egy terv, ami valósággá vált
Néhány évvel ezelőtt lett egy víziónk, egy egészen különleges koncepciónk. Az volt a célunk, hogy egy olyan élményközpontot adjunk Budának és az egész országnak, ami túlmutat azon, amit eddig plázaként ismertünk. Ez sikerült! Hittünk abban, hogy a vásárlás, a gasztronómiai élvezetek, a találkozás és a szórakozás új dimenzióját tudjuk megadni mindössze 10 percre a belvárostól. Megannyi tervezési folyamat után, 2018-ban belevágtunk ennek az álomnak a megvalósításába. Most pedig itt van Magyarország első okosplázája, mi pedig alig várjuk, hogy megteljen élettel, vagyis veletek.

180 üzlet, applikáció és egyénre szabott vásárlói élmény
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Buda legnagyobb és leginnovatívabb bevásárlóközpontját nyitjuk meg szeptember elején. Vegyünk néhány példát: külön applikációt fejlesztettünk, aminek használatával sosem volt ennyire egyszerű parkolni és tájékozódni, a vásárlók kérdéseire pedig Pepper, a magyarul beszélő robot válaszol majd. A Plazában a legszélesebb szortimentet kínáló üzletekben válogathatunk, a kulináris élvezeteinknek pedig a terasz-kapcsolatos Gasztro Placcon hódolhatunk. De nemcsak a nagyokra, a kicsikre is gondoltunk: az örökmozgókat gyerekeknek kialakított ételudvarral, digitális játszószőnyeggel várjuk. A hozzánk látogató családoknak pedig külön mosdókkal és baba-mama szobával segítünk a vásárlást gördülékenyebbé és élvezetesebbé tenni.

High-tech felszereltség a fenntarthatóság és biztonság jegyében
Az élmény sosem mehet bolygónk rovására, éppen ezért mindent megtettünk, hogy az Etele Plaza fenntartható és környezetbarát módon tudjon működni. Erre törekedtünk akkor is, amikor 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelület került kialakításra, arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy az épület elnyerte a BREEAM „Very Good” környezetvédelmi minősítést. A környezet megóvása mellett az egészségvédelem is elsődleges volt. így a legmagasabb szintű higiénia elősegítése érdekében belső tereink – ahol csak lehet –érintésmentesen használhatók, ahogy a liftek, az infópontok és a szemetesek is.

Végül, de nem utolsó sorban
Köszönjük a kerületnek, a környék lakóinak a végtelen türelmet, hiszen nekik is köszönhetően egy olyan pláza születhetett meg, ami nemcsak megállja a helyét nemzetközi szinten, de egy új perspektívát nyithat az innovatív, fenntartható és biztonságos plázák világában.

az Etele Plaza csapata

Te már tudod, hova vezet majd az első utad az Etele Plaza-ban?

Segítség neked, hogy kedvenc üzleteidet könnyebben megtaláld! Töltsd le időben az Etele Appot, és használd a legfejlettebb navigációs rendszert, hogy gyorsabban célba érj! Az alkalmazás2021. 09. 16-tól elérhető!

Life1 Fitness az Etele Plaza-ban!

Exkluzív edzőteremmel és tele energiával hamarosan megnyílik ez is.

Náluk az edzés nemcsak egy szezonig tart, hanem komplett életmódot építenek rá. Fitnesztermükben számtalan edzésformával, géppel és lehetőséggel készülnek, hogy a legjobb formádat tudd hozni az év minden napján!

A legnagyobb ételudvar

Egy gyors ebéd a kollégákkal vagy hamburger a haverokkal, egy romantikus vacsora a pároddal vagy egy hivatalos reggeli kávézás az ügyfelekkel?

A legnagyobb igényeknek is megfelelő választékával az ételudvar minden eshetőségre megoldást kínál!

Teljes emeletet betöltő és közvetlen tetőterasz-kapcsolattal rendelkező ételudvarban különböző nemzetiségű éttermek, konyhák adják a sokszínűséget.

Zöld megoldások

A plázában figyelnek a fenntarthatóságra, így bolygónkra és azokra, akik szintén előnyben részesítik környezetük megóvását. Az egyedülálló, közel 1300 férőhelyes parkolóban elektromos autótöltő-állásokat is kialakítottak, hogy az itt eltöltött idő ne csak számodra, hanem az autódnak is feltöltődés legyen!

VIP parkolás az Etele Plazában? De még mennyire! 

 A tágas parkolót és az okos parkoló rendszert úgy alakították ki, hogy hosszas keringés nélkül, elsőre találj helyet! Hamarosan megjelenő alkalmazásunkon keresztül majd lehetőséged nyílik parkolóhely foglalására is!

 Örömmel jelentik, hogy elindult a weboldal!

Hogyan közelíthető meg a Plaza, milyen szolgáltatásokkal várják a vásárlókat, és mi mindenre használható az Etele App?

Tudj meg többet Magyarország legújabb plázájának szolgáltatásairól megújult weboldalukon! Hamarosan a frissített üzletlista is felkerül honlapra!

www.eteleplaza.hu

Csíkos vagy pöttyös? Színes vagy fekete? Elegáns vagy sportos?

Nincs olyan alkalom, amelyre a kínálatból ne tudnál felöltözni!

Ha te is kíváncsian várod a pontos üzletlistát, ne aggódj: hamarosan minden ezzel kapcsolatos információt megtalálsz a weboldalon!

OYSHO, Massimo Dutti, Zara. Ugye ismerősen csengenek? Magyarország legújabb plázájában számtalan üzlet közül válogathatsz majd, tele eleganciával!

Idén ősszel már nem lehet kérdés, hol szerezd be a legdivatosabb kiegészítőket! 

Az Etele Plaza színes kínálata nemcsak a ruhaboltokban, de az ékszerüzletekben is visszaköszön! Többek között a Ripka Ékszer, az Újvilág Ékszer Óra, a Schmuck Ékszer és az Apacs Ékszer elegáns kollekciójából válogathatsz!

Az #EtelePlazában nyitja meg legnagyobb budai üzletét a Müller. 

A környezettudatos bevásárló- és szórakoztatóközpontban a drogériát is ennek megfelelően alakítják ki. Modern, programozható  LED világítást szerelnek fel, és  időzíthető, energia hatékony hűtőket. A helyiségben a legszélesebb játék, papír-írószer,  háztartás, kézimunka, harisnya és multimédiás választékkal, valamint külön Naturshop szekcióval várják majd a vásárlókat!

Az #EtelePlaza saját  mobilalkalmazása egyénre szabott vásárlói élményt nyújt:

nem csak a bevásárlóközpontba kalauzol el, és üres  parkolóhelyet is talál, az épületen belül elnavigál a kiválasztott üzlethez! Az okosplázában többek között  Pepper robot, a  főváros leghosszabb egybefüggő, interaktív LED-fala és interaktív játszószőnyeg, valamint számos USB-csatlakozóval ellátott pad várja majd a vásárlókat

Esti fényekben a hamarosan megnyíló #EtelePlaza grandiózus bejárata! Fotó: Deáki Zsolt #Kelenfold #Ujbuda #Futureal

 

Forrás: https://eteleplaza.hu/ és https://www.facebook.com/eteleplazaofficial