A virágok illatának fantáziavilága

2021. 15. 09., 2:46pm
„Minden illattal egy újabb világ tárul fel, amely felfedezésre csábít, a virágokra pedig különösen igaz, hogy végtelen lehetőséget rejtenek magukban.

"Amikor beleszippantunk egy gondosan összeválogatott virágcsokorba, érezhetjük a virágok egyedi, jellegzetes illatát. Gyönyörködhetünk harmóniájukban, amelyhez hasonló élményt ad a szokatlan illatvilágával, érzékiségével és intenzitásával csábító Gardenia illat.  A kampányhoz igyekeztünk egy szürreális és lenyűgöző világot varázsolni Miley Cyrus köré, játékos kontrasztot teremteni a művész rock ‘n’ roll beállítottsága és a virágos univerzum között” - meséli Alessandro Michele.

Fedezze fel a gardénia vidámsággal teli fantáziavilágát!

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia újabb fejezetéhez ért, egy rendkívül finom Eau de Parfum illattal, amely virágos, egyben visszafogottan édes.

A 2021 augusztusától kapható illatot a #FloraFantasy kampány kíséri. Arca, a zene világában sok szempontból úttörőként emlegetett, zenei felvételeket készítő, sokszoros platinalemezes művész és dalszerző Miley Cyrus.

A lenyűgöző fantáziavilágot a japán anime ihlette. A japán kawai (aranyos, kedves) stílusjegyeket hordozó vidám álomvilág tárul elénk, ahol a cukiságból sosem elég. Generációjának megtestesítőjeként Miley Cyrus az önkifejezés fontosságát, az optimizmust és a hitelességet képviseli. A virágokkal és bolyhos bundájú állatokkal teli fantáziavilágban a Gucci Flora Gorgeous Gardenia a vidámság kifejeződése, jellegzetes virágos illat azoknak, akiknek lelke szabadon szárnyal.

A parfüm bemutatkozása egybeesik a Gucci Ház alapításának 100 éves évfordulójával. Ezt, az illat megjelenésében Alessandro Michele vízióját tükröző, jellegzetes Flora mintákkal díszített lakkozott pink illatüveggel ünnepli. 

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Az illatcsalád új tagja, a Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum az eredeti Eau de Toilette koncentráltabb változata. Vidám virágos illat, melynek meghatározó illatjegye a gardénia. Ezt a virágot az idők kezdete óta csodálják ragyogó szépségéért, és a legendák szerint elixírekben, varázsitalokban is felhasználták. Ezek a hiedelmek és a titokzatos erejébe vetett hit adták az ihletet, hogy a pompás Fehér Gardéniát szoláris Jasmine Grandiflorum Absolute jeggyel ötvözzék. A modern, virágos illatkompozíciót vidám színezettel gazdagítja, az illat viselőjét pedig felvidítja a Körte Virág, a csipetnyi Barna Cukor pedig finoman édes felhőbe burkolja.

A csomagolás

Az illat üvege megújult, formája kissé nyújtott. A lakkozott pink üveg és a fényes aranyszínű kupak szemet gyönyörködtető. Feltűnő újdonság, hogy az illatüveget Alessandro Michele víziója által ihletett, a Ház jellegzetes Flora mintái díszítik, amelyek a márka identitásának meghatározó jegyei.

A színpompás virágokat Vittorio Accornero művész festette a Gucci részére 1966-ban. Nemcsak az illatüveget, hanem az elegáns bordázott papírból készített kartondobozt is beborítják a csodálatos virágminták.

A kampány

„A Flora Gorgeous Gardenia kampány valódi kihívás volt, mert teljesen újszerű képi megjelenítéssel kellett közelítenünk a virágok világához. Az ihletet Miley Cyrus művész adta, akinek a lelkét áthatja a rock ‘n’ roll, miközben az eklektika is közel áll hozzá…

Mert ki meri azt állítani, hogy a rock ‘n’ roll és a virágok nem férnek meg egymás mellett és nem testesíthetik meg együtt a Flora univerzumot?” - vallja a kampányról Alessandro Michele.

A #FloraFantasy kampányt Petra Collins fényképezte és rendezte. A kampány valójában utazás egy cuki rózsaszín világban, melyet a japán anime ihletett, és áthatja a pop stílus.

A történet főhőse a művész, színész, úttörő szellemiségű, emberbarát beállítottságú Miley Cyrus, akit tökéletesen kikefélt bundájú hófehér uszkárok és pihe-puha perzsa macskák vesznek körül. Fehér kerítéssel szegélyezett otthonába invitál bennünket, a kertjét virágágyások tarkítják. Az egyik pillanatban még állatkáit simogatja a kertben, majd kiszakadva ebből a környezetből már a tengerparton gitározik. Tisztelettel adózik a rock ‘n’ roll nagyjainak, miközben a saját generációját meghatározó hitelességet és önkifejezést is képviseli.

Pink és pasztellszínű árnyalatok varázsolják elénk a film szürreális világát, és repítik el a nézőt egy anime álomba, Flora Fantáziába, amely a valóságból egy teljesen más dimenzióba vezet át.

Miközben Miley rajzfilm figurává változik, a néző egy képzeletbeli világban találja magát, ahol a természet életre kel. Miley újra saját alakot ölt, miközben a Gucci Flora Gorgeous Gardenia illatüvege megjelenik középen színpompás virágokkal övezve.

#FloraFantasy

Stáb:

Kreatív vezető: Alessandro Michele

Művészeti vezető: Christopher Simmonds

Fényképész/Rendező: Petra Collins

Sminkművész: Thomas de Kluyver

Haj Stylist: Paul Hanlon

Zene:

„Delicious”

Dalszerzők: Jacqueline Blake (PRS), Caroline Askew (PRS), Conall Ronan Fitzpatrick (PRS)

Kiadó: Wixen Music UK Ltd (PRS)

Producer: Omer Fedi & Blake Slatkin

Előadó: Miley Cyrus

A parfüm elérhető: 2021. augusztus végétől

Megvásárolható: Douglas Parfümériák, www.douglas.hu, Müller Parfümériák, Marionnaud Parfümériák

Kizárólagos hivatalos hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.